Близки, приятели и колеги на Милен Цветков поставиха цветя на

...
Близки, приятели и колеги на Милен Цветков поставиха цветя на
Коментари Харесай

Десетки се стичат на лобното място на Милен Цветков СНИМКИ

Близки, другари и сътрудници на Милен Цветков сложиха цветя на лобното му място на столичния бул. "Черни връх ". До спирката на метро-станцията бяха запалени свещи в памет на журналиста, оповестява "Трафик ".

Надпис „ Справедливост” бе подложен близост до десетките цветя. През целия ден хора се стичаха към мястото на жестокото меле, в което почина Цветков, с цел да отдадат респект към него.

Близо 50 индивида се събраха пред метро-станцията, поставяйки цветя и свещи. До един всички се възмущаваха от държанието на водача, предизвикал зверската злополука.



Разбитите мантинели към момента припомнят за случая, станал в 18:00 часа в неделя. Автомобилът, ръководен от дрогирания Кристиян Николов връхлетял ръководеното от Цветков Субару, до момента в който той изчаквал на червен светофар на бул. "Черни връх ". Цветков изпаднал в клинична гибел. Когато пристигнал медицинският екип, той към момента имал пулс. По-късно умрял в Пирогов.

Аудито се води на компания Десислава Пешева - Комерс. Пешева е съдружничка на Миню Стайков във "Винпром Карнобат ". Имат десетина общи компании.

22-годишният мъж ще остане 72 часа в ареста. Той е притеглен като обвинен от Софийска градска прокуратура. Предстои държавното обвиняване да изиска най-тежката мярка по отношение на него, а точно „ задържане под стража”. Това оповестиха от прокуратурата.

В същото време на Икономическа полиция е предоставено да извърши инспекция по отношение на изясняване на произхода на средствата за закупуването на управлявания от Николов автомобил.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР