Близки на загиналите в катастрофата край Бяла Слатина вчера твърдят,

...
Близки на загиналите в катастрофата край Бяла Слатина вчера твърдят,
Коментари Харесай

Близки на загиналите в катастрофата край Бяла Слатина: Мародери са ограбили мъртвите ни деца

Близки на починалите в злополуката край Бяла Слатина през вчерашния ден настояват, че в паниката към нещастието са изчезнали към 400 лева, носени от двамата младежи по време на съдбовното им пътешестване, оповестява BulNews.bg.

Както медията заяви, бременната 18-годишна Моника Петрова и 19-годишният й другар Томас Иванов, починаха след удар с лек автомобил „ Фолксваген Голф 3 ” в крайпътни дървета сред село Попица и Бяла Слатина.
Министерство на вътрешните работи излезе с детайлности за касапницата край Бяла Слатина, при която починаха момче и момиче
Сред върнатите на околните от служителите на реда движимости на починалите обаче били открити единствено 50 лева От полицията в Бяла Слатина пък отказали да им покажат протокола с разказа и околните се чудят дали парите са отмъкнати от незнаен преминаващ разбойник или по време на следствието на жестоката злополука.
Друго шокиращо разобличаване е, че бебето на бремената млада жена, е могло да бъде избавено и да живее. Заключението е направено след осъществената от правосъдните лекари във Враца аутопсия на 18-годишната Моника Петрова. 
Патоанатомите открили още, че 8-месечното дете е било момче и е живяло още два часа откакто лекарите в Бяла Слатина оповестили, че майката към този момент няма витални функционалности.
Моника към момента имала слаби признаци на живот след злополуката, настояват оказали се в първите минути на мястото близки на жертвите и преминаващи по пътя водачи, които се притекли на помощ. Очевидци разкриват, че колата за спешна помощ от незабавния център на Бяла Слатина обаче се забавила и пристигнала много време, откакто на мястото към този момент работел полицейски екип. Те допускат, че може би и майката е могла да бъде избавена, в случай че от незабавния център са реагирали незабавно в случай, че той се намира единствено на 2 км от мястото на злополуката.
Полицията към момента проверява аргументите за трагичния случай. Според тракторист, работел в равнища край мястото на удара, колата се движела с много висока скорост. „ Голф “-ът  обаче изхвърчал от пътя, откакто опитал да избегне навлязъл след изпреварване в насрещното камион с дърва.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР