Близки на убитото момченце в Мездра, сред които и бившия

...
Близки на убитото момченце в Мездра, сред които и бившия
Коментари Харесай

Мълчалив протест в Мездра

Близки на убитото момченце в Мездра, измежду които и някогашния народен представител Тома Томов, съседи и познати са пред полицията в града, заяви БиТиВи. Те упорстват основният прокурор Иван Гешев да пристигна на място и да поеме на ръчно ръководство тежкото закононарушение, което е осъществено по отношение на детето.

Според жителите на Мездра институциите не си правят работата съзнателно и имат подозрения, че казусът ще се потули, а виновните няма да получат заслужено наказване.

Припомняме, че на 8 януари безжизненото тяло на осемгодишното момче Т.Т., бе намерено пред къща на ул. " Сливница " в Мездра. Спешната помощ в града единствено е установила гибелта на детето и лекарите не са могли да му оказват помощ.

От думите на близки на детето то е намерено голо и босо, а трупът му е бил влачен. Направени са опити да се прикрие закононарушението. Също по този начин те са възмутени, че не всички обвинени и съпричастни са разпитани, а като образец Томов показва брачната половинка на арестувания 38-годишен мъж.

В ареста с мярка за задържане за 72 часа е мъж с букви Д.Й., който е татко на съседско дете, с което убитото момче си е играло в деня на гибелта си. Двете деца са били съученици.

При следствието са открити голям брой оръжия в мазето, само че от прокуратурата прецизираха тази заран, че те са законно притежавани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР