Близки на принц Хари казват, че той ще се радва

...
Близки на принц Хари казват, че той ще се радва
Коментари Харесай

Принц Хари отново спи в хотел , въпреки желанието да се сдобри със семейството си

Близки на принц Хари споделят, че той ще се радва на опцията да се срещне с брат си и да прекара време със фамилията си, само че вместо това още веднъж не е признат в нито една Кралска резиденция. Затова прекарва нощта в хотел. На процедура той е безприютен на територията на Обединеното кралство след изгонването му от Frogmore Cottage предходната година.

Херцогът на Съсекс лети повече от 8000 километра от вкъщи си в Калифорния до Лондон, с цел да се срещне с болния си от рак татко крал Чарлз. Не се чака да остане дълго в Лондон, а вместо това бързо да се върне в дома си в Монтесито, Калифорния. Там той живее със брачната половинка си Меган Маркъл и двете си деца Арчи и Лилибет.

Трансатлантическото пътешестване на херцога на Съсекс разсъни очаквания, че завръщането му във Англия ще излекува остарели рани с крал Чарлз и ще потуши продължаващата му омраза с брат му принц Уилям.

„ Основната причина на херцога да пътува до Обединеното кралство е да посети татко си. Ако се появи опция да се види с принца на Уелс, тогава херцогът с наслада би я приел ", изяснява непосредствен на принца. 

Въпреки че Хари и принцът на Уелс нямат проекти да се срещат по време на престоя на херцога, се допуска, че общият им другар Марк Дайър може да работи като мост сред братята. Той е ментор на принцовете след гибелта на майка им принцеса Даяна. Бившият офицер от Уелската армия господин Дайър, който неотдавна се възвърне от рак на стомаха, предлага морална поддръжка на Хари през последните години. „ Винаги може да се разчита на Марк да вразумява принца и да го крепи по време на компликации ", споделя източник.

 
След кацането си, Хари е видян в Range Rover, който минава през портите на Clarence House, където Чарлз почива след лекуване от неизяснен рак. Хари е съпроводен от полиция макар продължаващия му спор с Министерството на вътрешните работи. Хари нормално пътува със личния си частен охраняем екип, откакто е лишен от правото си на полицейска отбрана, когато напуща кралското семейство през 2020 година

Кралят се обажда персонално на принца, с цел да му заяви новината за положението си. Херцогът на Съсекс незабавно се качва на самолета, с цел да може да бъде със фамилията си, написа " Дейли мейл ".

В книгата си " Spare ", Хари разкрива, че Чарлз приканва воюващите си синове: „ Моля ви, момчета, не правете последните ми години нещастни. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР