Близки на починалата 21-годишна родилка Данислава Стоянова в Горна Оряховица

...
Близки на починалата 21-годишна родилка Данислава Стоянова в Горна Оряховица
Коментари Харесай

Близки на починалата 21-годишна родилка в Горна Оряховица

Близки на умрялата 21-годишна родилка Данислава Стоянова в Горна Оряховица възнамеряват митинг пред болничното заведение. Те упорстват лекарите да им дават цялата информация за аргументите, довели до случилото, и се интересуват дали става въпрос за лекарска неточност.
Прочетете още
По-рано от горнооряховската болница обясниха на околните, че жената е умряла поради необичаен синдром, който не съумели да овладеят.

Семейството и другари на младата жена се събраха пред съда във Велико Търново нощес. По случая тече инспекция.

ДИК синдром или дисиминирана интравазална коагулация е евентуалната причина за нещастието с умрялата млада жена, сподели доктор Иван Иванов- шеф на МБАЛ " Св. Иван Рилски " в Горна Оряховица пред Нова телевизия.

" Засрамете се, то не беше левкемия, не беше диабет ", сподели бащата на детето Кристиян Любенов, с който родилката е живяла на фамилни начала.

Родителите ѝ – Елена и Стоян Стоянови, подозират лекарска неточност и желаят истината да излезе нескрито, а отговорните да бъдат осъдени. До през днешния ден те към момента не знаеха имената на екипа, направил секциото.

Бебето – момченце, е живо и крепко. Наречено е Любослав. Очаква се да бъде изписано от болничното заведение през днешния ден.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР