Близки на Николай Христов, собственик на пикапа, влачил куче по

Близки на Николай Христов, собственик на пикапа, влачил куче по ...

Близки на собственика на пикапа, влачил кучето: Живо е, подложени сме на жесток тормоз!.

Близки на Николай Христов, собственик на пикапа, влачил куче по варненските улици, споделиха за Varna24.bg, че мъжът няма вина за случилото се, но семейството е подложено на жесток тормоз, включително и децата на собственика на веригата от заведения. 

"Кучето е живо и здраво, не е пострадало сериозно. Ситуацията е съвсем различна, но докато трае досъдебното производство не може да се даде гласност за обстоятелствата по случая", коментираха те за медията ни. 

От свои източници Varna24.bg научи, че пикапът с вързаното животинче на него е бил управляван от приятел на Христов, който сам се е появил в полицията и е дал показания по случая. Той е представил и кучето, за да докаже, че животното е добре. 

От пресцентъра на полицията отказаха каквато и да било информация по случая, докато тече досъдебното производство, но уточниха само, че действително трябва да се разграничат собственика от водача на въпросното возило.  

След шума в медиите в социалната мрежа се поде агресивна кампания против Христов, валят заплахи и клетви към него и близките му, както и призив никой да не посещава заведенията му.

Източник: plovdiv24.bg