Близки на Мис Силикон Джулиана Гани са притеснени за връзката

...
Близки на Мис Силикон Джулиана Гани са притеснени за връзката
Коментари Харесай

Джулиана Гани под ключ

Близки на Мис Силикон Джулиана Гани са обезпокоени за връзката й с фитнес инструктора Илиян Найденов, защото, съгласно тях, той въобще не влияел добре както на хубавицата, по този начин и на кариерата й.

Добре осведомен човек с връзките на двойката разкрива пред Горещата сцена, че Илиян държи под ключ силиконката. Той ръководи Facebook профила й, както и Инстаграм-а й. Отговаря на известията, които са изпратени към Джулка, а телефонът й също стоял при него. Мускулягата даже беседва с рекламодатели, които желаят да работят с Гани, написа slava.bg.

Поради тази причина много клиенти, които са употребили моделските и инфлуенсърските услуги на Джулка, са се отдръпнали и не желаят да работят повече с нея. Заради Илиян и обстоятелството, че си вре носа във всичките й задължения. Найденов даже забранявал на Джулиана да беседва с приятелите си, защото се тормозил, че ще те ще я предизвестяват, че той единствено я употребява за пари и популярност. Както стана с първия й брачен партньор.

Близките на Джулка са обезпокоени и за приходите на фитнес господина. Те са сигурни, че с фитнес препоръки, една издадена книга и неотдавна - няколко хранителни добавки и чайчета на пазара, Илиян няма по какъв начин да си разреши да кара скъпата си кола и да води Гани непрестанно на почивки. Хората подозират, че се е захванал и с нещо незаконно, само че какво е то – не излиза наяве.

Черният Мерцедес за 130 бона, за който през февруари бе изписано, че е подарък за рождения ден на Джулиана, в действителност си е негов. Откъде пари за возилото, единствено те си знаят. А че в последна сметка има мераци към парите на едрогъдестата моделка излиза наяве от това, че непрестанно й вменявал каква огромна звезда е и по какъв начин би трябвало да стартира да желае повече пари за осъществяването на уговорките си. Нещо повече – той даже експлоатира хубавицата да популяризира всичките му артикули, като последните такива са показани като техни общи творби.

Всичко това е единствено гласно удостоверение на усещанията, които Илиян сътвори у всички, до момента в който Джулка беше в къщата на „ Биг Брадър “ в края на предходната година. Тогава той изтри всички хора, които тя е последвала в обществените мрежи. Продуцентите бяха издали, че преди да стигнат до съглашение с Гани, Илиян е упорствал до последно да влезе с нея в къщата като пълновръстен участник. Въпреки кроежите му да натрупа популярност и великолепие от тв ефира, екипът поряза мераците му.

От продукцията разкриха още, че при задачата с телефонните позвънявания от близки той е прегрял линията, макар че един път към този момент се беше свързал с обичаната си. Причината е била – да прозвучи гласа му още един път в ефир, за повече известност и реклама. Найденов за повторно потърси Джулиана, с което не даде късмет на другите съквартиранти да се чуят с роднините си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР