Близки на бременната жена, премазана от дрогиран шофьор във врачанското

...
Близки на бременната жена, премазана от дрогиран шофьор във врачанското
Коментари Харесай

Близки на убитата жена от дрогиран шофьор в Търнава излязоха на протест

Близки на бременната жена, премазана от дрогиран водач във врачанското село Търнава се съмняват, че водачът ще бъде глобен и излязоха на митинг.
Припомняме, че преди няколко дни 19-годишния водач Пламен умъртви млада жена, като опустоши нея и свекърва й на тротоар във врачанското село.
Дрогираният юноша изгуби ръководството над „ Пежо” в понеделник следобяд, заби се първо в бетонен дирек на основната улица в Търнава, а по-късно прегази на тротоара 35-годишната Миглена Данчева и 58-годишната й свекърва Румяна Шибилева. По-младата жена умря от тежките си рани в колата за спешна помощ на път за незабавния център в Бяла Слатина.
Загиналата жена, която била бременна с третото си дете, бе заровена от близки и родственици в четвъртък, а огорчените й близки споделиха, че нито водача палач, нито някой от фамилията му са изразили страдание за гибелта на Миглена пред опечалените и са предпочели да се скрият зад високата ограда на дома си в Търнава.
От прокуратурата обясниха, че към момента няма повдигнато обвиняване против водача, чака се съдебно-медицинската експертиза на умрялата жена, както и автотехническата експертиза. Има заведено досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност. Момчето не е осъждано до този миг.
Кметът на село Търнава изясни, че има и други произшествия на основния път и то със смъртни случаи. От общината са упорствали за „ полегнали полицаи”, засилено полицейско наличие, както и камери за видеонаблюдение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР