Близки и приятели потънаха в скръб за своя лъчезарен и

...
Близки и приятели потънаха в скръб за своя лъчезарен и
Коментари Харесай

Бургас изпраща Чавдар Христов - Чочо, който загина на 40 години, пометен от пенсионер на пешеходна пътека

Близки и другари потънаха в тъга за своя сияен и ухилен бургазлия Чавдар Христов – Чочо, оповестява Flagman.bg. 40-годишният мъж си отиде по един извънредно неуместен метод, а почерненото семейство не може и не желае да одобри, че случилото се е истина.

``
реклама

Тази събота /18.01/ до момента в който Чочо, 7-годишната му щерка и брачната половинка му са на уикенд отмора в Боровец, мъжът е блъснат на пешеходна пътека от товарен автомобил Мерцедес „ Вито ”. Инцидентът става към 18:50 часа на бул. „ Княз Борис III ”, когато той и фамилията му таман излизали от заведение след вечеря. Автомобилът не съумява да спре на пешеходната пътека и  блъска мъжа с висока скорост, след удара го влачи още към 40 метра. Ужасната сцена се разиграва пред очите на щерка му и жена му.

На място незабавно идва медицински екип, който транспортира безжизненото тяло на Чавдар. По-късно той издъхва в болничното заведение.

Близки и другари на бургазлията още са в потрес от случилото се. По специалност Чочо е корабен сътрудник, от няколко години живее в София, само че постоянно се връща в родния си край, където името му постоянно е било свързвано със страхотни усеща и забавление.Приятелите му, които са израснали с него, го дефинират като извънредно добър, обективен и стойностен човек.

Погребението ще бъде на 23.01 /четвъртък/ в столичния храм „ Света София ”. За да почетат паметта му другарите му от Бургас събират околните му в неделя /26.01/ в бар „ Карго ” на ул. „ Княз Александър Батенберг ”.

Флагман.бг изрича съболезнования на фамилията и приятелите на Чочо и приканва способените органи да вземат всички нужни ограничения, с цел да спрат гибелта по пътищата, още повече случаите на пешеходните пътеки.

Към момента е ясно, че зад кормилото на Мерцедеса е бил 78-годишен мъж. Статистиката е стряскаща, тъй като от ден на ден стават пътните произшествия поради възрастни водачи, което потвърждава, че те са много уязвими, с понижена опция за реакция, слухови или зрителни проблеми.

" Време е у нас да вкарат горна възрастова граница за шофиране на водачите след 65-годишна възраст, въпреки това да бъде разбрано като дискриминация, би трябвало да се вземат ограничения ", считат сринатите от трагичната вест близки на бургазлията Чавдар Христов – Чочо.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР