Близки и приятели на убития при съседски скандал снощи психолог

...
Близки и приятели на убития при съседски скандал снощи психолог
Коментари Харесай

Майката на убития психолог Иван Владимиров-Нав: Беше разперил криле за полет... и един куршум

Близки и другари на убития при съседски скандал нощес психолог Иван Владимиров-Нав изрекоха своите съболезнования в обществените мрежи. Психологът е бил прострелян главата.

Сърцераздирателен текст написа в персоналния си фейсбук профил и майка му.

" Бях благословена майка с най-прекрасното дете. Шегувахме се, че всичко при него се получава... постоянно. И постоянно по сложния метод.

Но той посрещаше всичко с оптимизъм и ентусиазъм.

 

Приемаше провокациите с усмивка и не спираше да мечтае. Вървеше самоуверено към фантазиите си.

Посвети дълги години на четене, учене, образоване, с цел да се върне в България и да даде най-хубавото от себе си, с цел да учи младежите да бъдат същински, да бъдат себе си, да бъдат спечелили, да имат вяра в положителното и да изградят верни полезности, с цел да усетят хубостта на битието като него.

Издаде книга, с която да въодушеви хората да видят през неговите очи какъв брой вдъхновяващо и животопроменящо е четенето.

Беше подготвен. Беше разперил криле за полет... и един безразсъден патрон пречупи крилете му и лиши светлината от очите му.

Той беше светлина за доста хора. Беше мой преподавател, поддръжка и опора. Беше детето, с което се гордеех. Беше въодушевяващ събеседник и последовател на фантазиите ми. Беше наслада, светеща наслада.
Можеше да направи още толкоз доста. Краят пристигна ненадейно и неуместно. Съзнанието ми отхвърля да одобри, че това е действителност.

Мило мое дете, адресирам ти цялата си любов и признателност, че избра мен за майка и освети и осмисли дните ми. И горещо се надявам, че си на едно по-добро място. Нека е мир и светлина на душата ти. Не остави дете, само че остави диря.

И сме доста тези, които ще те носим в сърцето си ", написа Слава Иванова във фейсбук.

" Познавах Иван Владимиров - Нав!
Изключително ярък, ерудиран и първокласен човек!
С добра душа!
Участвал съм с него в излъчвания.

Разговаряли сме за много неща. Включително и за такива извратени човеци, като този, който е лишил с лека ръка и болен мозък животът му! Заради...съседски скандал.
Вероятно концепция си нямаме, какъв брой такива зли същества има измежду нас!

Те са рискови и без да разполагат с оръжие. Те са подготвени да лишават живот, даже поради напълно обикновен спор и не единодушие с тях. За страдание такива законът ги пази.
Все по-често ще има такива случаи.
Господ да е с нас.

Нав, П.В.М. И светлина по пътя ", написа шоуменът Иво Танев в персоналния си фейсбук профил.

 

Психологът Иван Владимиров-Нав е убит с един изстрел в лицето. Смъртта е настъпила незабавно, заяви по време на брифинг представителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова.

„ Убийството е осъществено към 22:30 часа вечерта през вчерашния ден в кооперация на ул. „ Черковна “, евентуално прибирайки се към дома си, потърпевшият може би е влезнал в спор с обвинения по делото и е бил убит с един изстрел в лицето, като гибелта му е настъпила незабавно “, показаха от прокуратурата.

„ Трупът е открит от двама съседи на площадката сред етажите, които малко преди този момент са чули звук и са усетили странна миризма “, сподели Петрова.

„ Между жертва и палач е имало спорове, разногласия от битов темперамент. В развой на изясняване сме на точната причина за гибелта, какъв е бил спорът.

Беседвано е с килъра от дежурна група. Не отхвърля, че е направил закононарушението.

Оръжието, с което е осъществено убийството, е конфискувано от вкъщи му.

„ Обвинен е за преднамерено ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс, което е наказуемо с отнемане от независимост от 10 до 20 години. Чака се юрист, с цел да му бъде предявено. Задържан е с разпореждане на наблюдаващия прокурор за 72 часа, следва да бъде предявен иск за непрекъснатото му задържане “, сподели Петрова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР