Близки и приятели изпратиха жестоко убитата телевизионна водеща Виктория Маринова

...
Близки и приятели изпратиха жестоко убитата телевизионна водеща Виктория Маринова
Коментари Харесай

Русе се сбогува с жестоко убитата Виктория

Близки и другари изпратиха грубо убитата телевизионна водеща Виктория Маринова в последния й път. След задържането на обвинен за закононарушението, тялото на младата жена беше освободено. Опелото се състоя в храма „ Света Троица ” в Русе. Местните дефинираха днешния ден като ден на печал за града край Дунав, съобщи NOVA.

В региона имаше засилени ограничения за сигурност поради ескалиралото през последните часове напрежение. В четвъртък група мъже с мотори се появиха в ромската махала, където живее лелята на 21-годишния Северин, арестуван в Германия за убийството на журналистката. Междувременно стана ясно, че обвиненият ще бъде ектрадиран до дни. По информация на AFP пред съда в Целе той признал, че е умъртвил жертвата, само че отрекъл да я е изнасилвал.

Самоличностите на мотористите, които влязоха в ромската махала, са открити. Те са от Велико Търново и са извикани в локалното полицейско ръководство, където към този момент са им формирани предварителни протоколи.

Кметът на Русе Пламен Стоилов съобщи, че на кея, където беше убита младата жена, ще бъдат сложени парапет, осветяване и камери за видеонаблюдение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР