Близки и приятели изпратиха жестоко убитата телевизионна водеща Виктория Маринова

Близки и приятели изпратиха жестоко убитата телевизионна водеща Виктория Маринова ...

Русе се сбогува с жестоко убитата Виктория.Близки и приятели изпратиха жестоко убитата телевизионна водеща Виктория Маринова в последния й път. След задържането на заподозрян за престъплението, тялото на младата жена беше освободено. Опелото се състоя в храма „Света Троица” в Русе. Местните определиха днешния ден като ден на траур за града край Дунав, предаде NOVA.

В района имаше засилени мерки за сигурност заради ескалиралото през последните часове напрежение. В четвъртък група мъже с мотори се появиха в ромската махала, където живее лелята на 21-годишния Северин, задържан в Германия за убийството на журналистката. Междувременно стана ясно, че заподозреният ще бъде ектрадиран до дни. По информация на AFP пред съда в Целе той признал, че е убил жертвата, но отрекъл да я е изнасилвал.

Самоличностите на мотористите, които влязоха в ромската махала, са установени. Те са от Велико Търново и са повикани в местното полицейско управление, където вече са им съставени предварителни протоколи.

Кметът на Русе Пламен Стоилов заяви, че на кея, където беше убита младата жена, ще бъдат поставени парапет, осветление и камери за видеонаблюдение.

Източник: marica.bg