Близки до певицата Дара и бившото ѝ гадже разкриха каква

...
Близки до певицата Дара и бившото ѝ гадже разкриха каква
Коментари Харесай

Истината за връзката на Дара с Папи Ханс ще ви шокира

Близки до певицата Дара и някогашното ѝ гадже разкриха каква в действителност е истината за връзка ѝ с поета Константин Трендафилов, който стана по-известен като Кекса, написа HotArena.

Оказва се, че Дара е заслон за пред публиката и оправдание за същинските любовни трепети на Папи Ханс. Кексът в действителност си падал гальовен вид - най-близките до него знаели, че той не си пада по девойки.

Това се знаела добре и Дара. Двамата са доста положителни другари и нищо повече. Певицата нямала нищо срещу да се показва като гаджето му, с цел да пази мъжкото му достолепие.

„ Те са като приятелки, вървят по почивки по всички страни. Дара няма сериозен другар до себе си и този спектакъл също я устройва. Щом Константин си хване мъжко гадже, двамата се разделят за малко, тъй като поетчето не харесва дългите връзки, и след това още веднъж го раздават влюбени “, споделя близка другарка на Дара.

Преди време самият Константин разгласи, че не си пада по типичните сантиментални жестове. „ Аз съм противоположното на сантиментален. Не одобрявам вечери на свещи, не одобрявам розички по леглото, не одобрявам гледки от небостъргачи точно на Свети Валентин. Мисля, че няма никакъв сексапил в релсите на любовното факсимиле “, показа в изявление Константин Трендафилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР