Близката приятелка на принцеса Даяна Симон Симънс критикува сериала на

...
Близката приятелка на принцеса Даяна Симон Симънс критикува сериала на
Коментари Харесай

Новият сезон на Короната разбуни духовете във Великобритания

Близката другарка на принцеса Даяна Симон Симънс подлага на критика сериала на Netflix “Короната ”, като го назова " садистичен и злобен “. Причината – изтеклите фрагменти, които интерпретират последните часове на принцесата на народа.

Симънс насочи язвителни упреци към продуцентите на поредицата, описваща живота на починалата Елизабет II, защото новите епизоди на " Короната "  ще се фокусират върху елементи от преждевременната гибел на Даяна в автомобилна злополука в Париж през 1997 година.

Очаква се петият сезон на " Короната "  да бъде пуснат в платформата на Netflix на 9 ноември. Новите епизод ще покажат как принцесата на Уелс се качва във съдбовната лимузина, само че феновете няма да видят самия конфликт в тунела " Алма ", настояват създателите.

Симон Симънс не крие яростта си към екипа на " Короната ". " Това са жестоки, садистични и нечестиви персони. Те са по-долни и от най-низшите “, безапелационна е приятелката на принцесата, която счита, че историята на Даяна е пренаписана. Симънс назова шоуто " непоносимо " и попита създателите дали задачата им е да наранят възприятията на принц Уилям и Хари. " Принуждават ги да преживеят още веднъж болката, мъката и психическата контузия, която изживяха, когато майка им умря “, декларира тя пред Сън.



Коментатори пък означават, че принцът на Уелс евентуална ще се разгневи на сцените, пресъздаващи скандалното изявление на неговата майка от 1995 година с Мартин Башир, за което неотдавна журналистът беше упрекнат, че е употребявал машинация, с цел да завоюва доверието на принцесата. След тези разкрития принц Уилям излезе с публична позиция, в която уточни, че това изявление е имало огромен принос за утежняването на връзките сред неговите родители. Престолонаследникът бе безапелационен, че изявлението на Мартин Башир не трябва да бъде предавано в никакъв случай повече. Въпреки това то ще е част от новия сезон на " Короната ", като в сериите ще бъде излъчен достоверният запис.

Наскоро в писмо до Таймс актрисата Джуди Денч също жигосах поредицата. Тя разказа " Короната "  като " груба сензация “ и " несправедлива свирепост "  към кралското семейство и предложи при започване на всеки епизод да бъде посочено, че сагата не носи отговорност за погрешни изказвания. " Никой не има вяра повече в артистичната независимост от мен, само че това не може да случва безотговорно “, възмути се Денч.



Част от сцените, описващи последните мигове на Даяна, са снимани в Барселона, а в не в Париж, където принцесата почина дружно с приятеля си Доди Ал Файед. Актьорите Елизабет Дебики, която играе принцеса Даяна, и Халид Абдала, който играе Доди, бяха видяни на площад Франсеск Масиа в центъра на испанския град. Изтеклите фрагменти се появяват в миг, в който една от най-близките приятелки на Елизабет II разгласи, че последният сезон на " Короната "  е щял да унищожи репутацията на кралицата. Неназованата другарка съобщи пред Сънди таймс, че е ужасена от неистините, които ще бъдат показани като обстоятелства.

Очаква се петият сезон на " Короната “ да пресъздаде интервалът от 1990 година до 1997 година. За да успокои духовете представител на Netflix заяви, че сериалът е една измислена драматизация за живота на кралското семейство. " Сезон пет на " Короната "  ни кара да си представим какво може да се е случило зад затворените порти на двореца през едно значимо за кралското семейство десетилетие, което беше деликатно проучено и добре документирано от публицисти, биографи и историци “, уточни той.

Тийзър на упования нов сезон на " Короната "  разкри, че епизодите ще опишат и ранните дни на връзката сред крал Чарлз и кралицата-консорт Камила, като в функциите на кралските особи ще се превъплътят актьорите Доминик Уест и Оливия Уилямс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР