Близка приятелка на Уитни Хюстън споделя в нова биография, че

...
Близка приятелка на Уитни Хюстън споделя в нова биография, че
Коментари Харесай

Приятелка на Уитни Хюстън споделя за интимната си връзка с певицата

Близка другарка на Уитни Хюстън споделя в нова биография, че връзките ѝ с музикалната легенда са били интимни .

В книгата „ Песен за теб: Животът ми с Уитни Хюстън “ Робин Крофорд споделя в елементи за връзката си с изпълнителката. Авторката споделя, че никой не е знаел за връзките им, само че в този момент тя е подготвена да опише общата им история в чест на починалата певица .

Whitney Houston's Best Friend Robyn Crawford Breaks Her Silence on Their Love Affair in New Memoir https://t.co/bR0foPOYcI
— People (@people) 6 ноември 2019 година
Според Крофорд връзките ѝ с Хюстън почнали през 1980 година, когато Робин е била на 19 години, а Уитни – на 17 . В изявление за канала NBC авторката признава, че двете са се срещнали през лятото, до момента в който били ръководителки в летен лагер в Ню Джърси.

„ Бяхме интимни на редица равнища и всичко, което мога да кажа, е, че беше доста надълбоко, а двете бяхме мощно свързани “ , твърди Робин Крофорд пред камерата на предаването “Today”. Хюстън обаче поискала да приключи връзката им през 1982 година поради музикалната си кариера.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от EkoMiami_ng (@ekomiamiblog) на Ное 7, 2019 в 4:48 PST

За този миг Крофорд споделя пред NBC: „ Тя сподели, „ Не считам, че може да сме физически близки повече. “ Музикалният бизнес беше свят, за който занапред научавахме, и не искахме нищо да пречи на бъдещето ѝ. “ По тази тематика Робин написа още, че публичните настройки на хората през 80-те щели да усложнят тяхната връзка.

„ Наблюдавах възхода ѝ до върха и се почувствах длъжна да споделя каква беше дамата зад всичката тази популярност “ , споделя Крофорд. „ Никога не съм си представяла да приказвам обществено за живота си, само че след това си зададох въпроса: „ Какво би желала Уитни? Тя би ли осъзнала, че в този момент е моментът? “

Прочетете тук незабравими цитати от Уитни Хюстън >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР