Близък съюзник на президента на Русия Владимир Путин се закани

...
Близък съюзник на президента на Русия Владимир Путин се закани
Коментари Харесай

Съюзник на Путин се закани да направи хубаво и сочно месо от Алексей Навални

Близък съдружник на президента на Русия Владимир Путин се закани да направи " хубаво и сочно месо " от опозиционния водач Алексей Навални в странна опасност, качена на YouTube канала на Националната армия на съветската страна, написа " Гардиън ".



Виктор Золотов, някогашен бодигард на Путин, който сега води Росгвардия, прикани Навални на двубой по време на 6-минутна словесна офанзива , с която отхвърля отправените от опозиционера обвинявания в корупция.

" Никой не ви е хвърлял подобен пердах, който заслужавате, толкоз огромен, че да го усетите в черния дроб ", съобщи Золотов на видеото. Той акцентира, че Навални е отправил клюки към него.

" Просто ви провокирам на двубой. На кръг, на татами, където ви е комфортно. Обещавам ви за няколко минути да направя от вас хубаво, сочно месо ", закани се той.

Видеото бележи необикновена обществена поява на Золотов, който в никакъв случай не е бил деен в политиката. Той е в съветските служби от 70-те година на XX век. Золотов познава Путин от 90-те година на предишния век в Санкт Петербург . След заповед на Путин той поема Националната армия през 2016 година



Кремъл се дистанцира от коментара на Золотов , само че не преглежда изявлението му като физическа опасност.

Руски вестници спекулират за персоналното благосъстояние на Золотов . През предишния месец Навални разгласява следствие по отношение на надуване на цените на поръчки, направени от армията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР