Близък приятел и вероятен любовник на тъщата на убития Пейо

...
Близък приятел и вероятен любовник на тъщата на убития Пейо
Коментари Харесай

Съседи на Красимира и Габриела ексклузивно: Любовник на тъщата е свързан с убийството!

Близък другар и евентуален ухажор на тъщата на убития Пейо Пеев е допустимо да е обвързван със случая. Това разкриха съседите на обвинената Красимира Трифонова от столичния квартал „ Изгрев “. Хората от блока я дефинираха като „ доста неприятен човек “, била в спор с множеството от тях.

„ Заселиха се тук преди по-малко от година. Направиха доста безценен ремонт на седмия етаж. Цяло лято чукаха и къртеха “, показа съсед, представен от „ Телеграф “. Мъжът сподели и автомобил марка SAAB, за който изясни, че е на шефа на строителната бригада.

„ Той й беше ухажор на старата. Онзи ден, когато са умъртвили момчето, го виждахме тук, че е в блока отново при нея. Със сигурност й е оказал помощ “, добави комшията.

Съседка пък описа, че Габриела се появила с бебе на ръце, рядко я виждали с по-голямото дете, което е шестгодишно. „ Въпреки че е майка на малко бебе, постоянно идваха мъже с коли и я взимаха. Не знам, само че не правеше положително усещане “, разяснява комшийката.

Паралел

По първична информация двамата мъже, които са разпитани по случая и все още са единствено очевидци, са с имена Йелмаз и Велко. Има данни, че се занимават със строителни действия.

Габриела Славова-Пеева и Пейо Пеев имат две деца. Първото е припознато от Пейо, а второто се счита за негово, защото към три месеца преди да го роди тя е сключила брак с него. Според данните на проверяващите обаче Габриела е поддържала и паралелна връзка с някогашния народен представител от „ Продължаваме промяната “ Велико Минков.

Самата Габриела е била активистка на Политическа партия в Бургас, където за известно време е работила в общината. Във вторник от Политическа партия в Бургас изрично се разграничиха от Габриела и обявиха, че не е техен член. Снимката й фигурираше на уеб страницата на партията до късно вечерта в понеделник, след което мистериозно бе свалена.

Насилие

В съда стана ясно, че Красимира Трифонова е била консул на България в Тайланд и посланик във външно министерство. Дъщеря й пък е била курсист и на така наречен харвардска школа, от която е актуалният водач на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Самата Габриела Славова е била на 12-о място в първата листа на Политическа партия във Втори МИР Бургас.

Приятели на фамилията настояват, че Пейо Пеев е бил жертва на домашно принуждение от страна на двете дами. Имало съмнение, че двете дами са се опитвали да го отровят. Тъщата не го харесвала, а Габриела под нейно давление не желала да му даде правата за детето. Според майката щерка й заслужавала по-добро бъдеще.

Във съдбовната нощ на убийството, към 21,30 часа на 18 януари, Пейо е пристигнал с автомобила си пред жилището на майката и дъщерята, с цел да се схванат във връзка с родителските права. Скарали се, тъщата, която е седяла на задната седалка, хванала Пейо и почнала да го души, а дъщерята да затиска вратата, с цел да не може да избяга.

След като го удушили, откарали колата на Витоша и пробвали да я опожарят. Точно в тази част на закононарушението се допуска, че двамата мъже, които все още са очевидци, са помогнали на двете дами.

На закрито съвещание в понеделник вечерта Софийският градски съд остави Красимира Трифонова за непрекъснато в ареста, само че Габриела Славова бе пусната под домакински арест. Младата жена ще носи и електронна гривна за следене.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР