Близък на семейството на изчезналия Александър обобщи известната информация по

...
Близък на семейството на изчезналия Александър обобщи известната информация по
Коментари Харесай

Близък с ценно обобщение на известното за Сашко, разпространи и нови СНИМКИ

Близък на фамилията на изчезналия Александър заключи известната информация по случая. Мъжът разгласява и още фотоси на 12-годишното момче. Марио Антонов изрича и мнението си за държанието на някои доброволци и тълкованията на информацията, които се популяризират в мрежата. Той споделя обявата си в група, основана особено за търсенето на момчето.

Антонов съобщи, че Сашко е облечен със сиво шушлякво яке, под него има черна фланелка а под нея синя такава. В деня на изгубването си е бил със сини дънки и с черни маратонки.

Той прецизира, че не е известна посоката, в която Сашко потегля.  Като прибавя, че детето е в доста добра физическа форма. Като съгласно него момчето е способно да пробяга сериозен километраж.

По думите му момчето има инстинкт за самозапазване, както и има тик с клатене на главата. Момчето не се опасява от тъмното и обича да си играе с вода.

Мъжът разяснява и отношението на част от доброволците - " Направих си труда да прочета огромна част от написаното тук в групата и съм изумен от всичко и виждам по какъв начин стартират едни ФБ тълкувания вместо да се запретне ръкави и да се обикаля ( вършат го извънредно доста хора, само че има и такива пристигнали на по кафе на терен и за саира) ", написа той.

Вижте обявата на  Марио Антонов:

Направих си труда да прочета огромна част от написаното тук в групата и съм изумен от всичко и виждам по какъв начин стартират едни ФБ тълкувания вместо да се запретне ръкави и да се обикаля ( вършат го извънредно доста хора, само че има и такива пристигнали на по кафе на терен и за саира).
Ще кажа нещата 1: 1, тъй като по стичане на събитията съм непосредствен до бащата и бях втория човек, на който му беше известено за бягството му.
1. Момчето е със със сиво шушлякво яке, под якето има черна фланелка а под нея синя такава.
Сашко е с тъмни сини дънки и е обуто с черни маратонки Адидас.
2. Сашко се губи в петък в 15.50 часа и НЕ съдебна експертиза ЗНАЕ В КАКВА ПОСОКА ТРЪГВА - ГОРАТА ИЛИ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА!
Мястото дето се губи е на към 400 м от Профилекториума посока пистата.
На асфалтовия път посока пистата.
3. Сашко е физически доста крепко дете за възрастта си, в никакъв случай не е боледувал, свръх деятелен и кадърен да пробяга сериозен километраж.
4. Сашко обича да си играе с вода, не се опасява от тъмното, не е изключително контактен, има тик с клатене на главата, има инстинкт за самозапазване...
Може още доста да се написа, само че не виждам смисъл. Няма потребност от разсъждения, а има потребност от още и още циркулиране.
Повторихме, потертихме и така нататък всевъзможни места дето може да е...
Всеки да си направи маршрут в главата и да потегля и да СПРЕ ФБ изяви, че изгода няма!
Снимките на Сашко в обявата са от преди 4 дни. АКТУАЛНИ!





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР