БЛИЦ Ужасът и трагедията не могат да бъдат степенувани или измерени,

...
БЛИЦ
Ужасът и трагедията не могат да бъдат степенувани или измерени,
Коментари Харесай

Няма такава мъка! Убитата Ради във Варна била единствена рожба на родителите си, чакали я 10 години

 БЛИЦ Ужасът и нещастието не могат да бъдат степенувани или измерени, само че сигурно могат да бъдат безкрайни. Абсолютният образец за това е вчерашният поразителен случай на гибел – детенце на 3 години и половина, което издъхна, откакто беше прегазено на заплатен паркинг в Морската градина във Варна.

Ненавършилата 4 години Радослава е била единствена рожба на родителите си Румен и Росица, която те са чакали 10 мъчителни години, научи БЛИЦ. През всичкото това време майката и бащата, сега на 48 и 47 години, вложили цялото си време и сила да заченат единствена си рожба – редица несполучливи инвитро процедури, хиляди левове и господ знае какъв брой нерви, очаквания, разочарования и отново очаквания. И след 10 години им се случило най-голямото благополучие. Щастие, което им бе отнето за просто момент.

Момиченцето бе безусловно прегазено на заплатен паркинг в Морската градина във Варна, под ресторант " Хоризонт “. Отгоре му мина БМВ с румънска регистрация, чийто водач правил маневри за паркиране. Как се е озовало детето под предните колела, не е ясно, нито пък по какъв начин и за какво водачът не е видял момиченцето. Печален факт е единствено, че то издъхнало на място, до момента в който родителите му блъскали по предницата на беемвето и крещели на лидера да даде обратно. Вместо това, евентуално в суматохата, той дал напред и минал през главичката на детето. В румънското беемве е пътувало цяло семейство. Зад кормилото е бил млад мъж. В момента той е арестуван в Трето РУП.

Компетентните органи направиха оглед на място и към този момент се работи по каналния ред – формирано е досъдебно произвеждане, текат нужните процесуално-следствени дейности. Близки на почернените родители разясниха, че мозъкът им не побира по какъв начин те ще продължат от тук насетне, тъй като през днешния ден бе лишен животът нацяло едно семейство…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР