БЛИЦ Състав на Варненския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура

...
БЛИЦ
Състав на Варненския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура
Коментари Харесай

Оставиха в ареста румънеца! В съда изрази съжаление за трагедията с детенцето

 БЛИЦ Състав на Варненския областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура и дефинира мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на румънския жител Адриан К. Както заяви пресслужбата на Апелативната прокуратура, 32-годишният мъж бе притеглен като обвинен за закононарушение по член 343, алинея 1, писмен знак " в “ от Наказателен кодекс, откакто на 29 юни към 17 часа на паркинг в Морската градина във Варна по несъобразителност аргументи гибелта на 5-годишно дете.

Съдът показа причините на прокуратурата, че съществува действителна заплаха Адриан К. да се укрие, защото той няма непрекъснат адрес в България.

В правосъдната зала при установяване на мярката за неотклонение румънският жител изрази страдание за трагичния случай.

Адриан К. влезнал с автомобила си в паркинга до зоологическата градина. В същото време фамилията на потърпевшото дете вървяло към своя автомобил, който към този момент бил паркиран там. Механизмът на настъпване на произшествието е в развой на определяне посредством всички надлежни процесуални начини и средства.

Веднага след пътнотранспортното произшествие Адриан К. бил тестван с дрегер, който не посочил съществуване на алкохол в кръвта. Взета му е и кръвна проба, която ще открива дали е използвал упойващи субстанции. В автомобила с изключение на лидера била брачната половинка му и нейните родители, които следва да бъдат разпитани. Назначени са автотехническа, биологична и съдебномедицинска експертиза.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР