Блиц Питаха ме нещо специално за делото с отпадъците, за познанството

...
Блиц
Питаха ме нещо специално за делото с отпадъците, за познанството
Коментари Харесай

Премиерът: Казах, каквото зная! Вече всички са доволни!

 Блиц Питаха ме нещо особено за делото с отпадъците, за познанството ми с братя Бобокови.  Казал съм каквото знам. Това съобщи министър председателят Борисов след като даде показания по делото против Пламен Бобоков. Той бе свикан по досъдебното произвеждане по отношение на търговия с въздействие.

" За да се угоди на президента Радев, прокуратурата прави тези обществени събития. Това си е тяхна работа. Той сподели, че имало двоен критерий, тъй като не сте знаели мен като ме викат. Ето в този момент знаете ", посочи министър председателят.

" Вече всички са удовлетворени, споделих каквото зная. Над 10 години се познавам с Плавен Бобоков, бил е в мои делегации, оказвал съм му подпомагане за бизнеса зад граница.  Винаги съм считал, че е честен човек. Всичко е било в областта на това, което законът разрешава – да подкрепяме бизнеса зад граница ", разясни министър председателят.  " Питаха ме и за либийския транспортен съд.  Единственото, което съм правил – приказвал съм с либийския сътрудник, изяснихме случая и оставихме съда да се произнесе. Разпоредил съм единствено Гранична полиция да го пази. Имаме ли правосъдно решение, ще го осъществим ", сподели още Борисов, представен от  " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР