Блицкригът на Руската федерация срещу Украйна се провали напълно. Това

...
Блицкригът на Руската федерация срещу Украйна се провали напълно. Това
Коментари Харесай

Киев: Блицкригът на Русия срещу Украйна се провали напълно. Кремъл: Прибързана оценка!

Блицкригът на Руската федерация против Украйна се провали изцяло. Това сподели секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов, представен от gazeta.ua.

„ Шестият ден от украинската национална опозиция нанася съкрушителни ответни удари против съветската окупационна войска, която Кремъл счита за непобедима “, сподели секретарят на СНБО.

В същото време пред цялото съветско военно-политическо управление на Руската федерация стои вероятността да се изправи пред Хагския арбитражен съд за закононарушения против Украйна и нейния народ, сподели Данилов.

„ Врагът е на ръба на безсилие, до момента в който Украйна става все по-силна с всеки минал ден, както и поддръжката за Украйна от най-влиятелните страни в света. Русия е терористична страна, оставена в крещяща самотност, без съдружници, без чест и достолепие! Никой няма да остане без наказване “, сподели секретарят на Съвета за национална сигурност и защита.

В същото време Кремъл съобщи, че е прибързано да дава оценка на извършените през вчерашния ден в Беларус договаряния с Киев по отношение на съветската инвазия в Украйна, съобщи Франс прес.

Руският президент Владимир Путин е бил осведомен за договарянията, само че е " прекомерно рано да им бъде направена оценка ", сподели неговият прессекретар Дмитрий Песков.

Трябва да ги проучваме и по-късно да мислим за вероятностите, докладвани от (главния договарящ Владимир) Медински, означи Песков, потвърждавайки, че директните договаряния сред съветската и украинската делегация са в ход.

Руският министър на защитата Сергей Шойгу сподели, че въоръжените сили на страната ще продължат специфичната военна интервенция в Украйна до реализиране на поставените цели.

Руската войска " не окупира Украйна ", а Западът се пробва да употребява украинския народ против Москва, съобщи Шойгу по малкия екран.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР