БЛИЦ се сдоби с ексклузивни снимки на известните крадци, които

...
БЛИЦ се сдоби с ексклузивни снимки на известните крадци, които
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Зрелищни СНИМКИ на натръшканите и гърчещи се в снега мутри, взривили банкомата в София!

БЛИЦ се снабди с извънредни фотоси на известните крадци, които рано тази заран взривиха банкомат в столичния квартал " Илиенци ". Както първо медията ни заяви екшънът се е разиграл към 05:15 часа тази заран.

Малко по-късно Министерство на вътрешните работи удостовери информацията на БЛИЦ, като в това време се разбра, че спецотрядът " Кобра " е натръшка петима известни бандити . Операцията на Министерство на вътрешните работи е почнала незабавно след гърмежа. Полицията е причакала причинителите, които са се пробвали да избягат. След гонене по улиците на София петимата мъже са се пробвали да поемат в посока Ихтиман и Елин Пелин. След гонене с екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и отряда „ Кобра “ те са задържани в град Ихтиман.





Появиха се и първи фрагменти на изкормения от гърмежа банкомат - от тях ясно си пролича, че всичко в близост е изпотрошено .

" Все още се организират огледите и процесуално-следствените дейности. Прекалено е рано ", бе коментарът на шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Ивайло Иванов .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР