БЛИЦ публикува за първи път снимки от ужасяващата катастрофа, след

...
БЛИЦ публикува за първи път снимки от ужасяващата катастрофа, след
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Вижте единствените СНИМКИ от кървавата катастрофа, след която издъхна сина на Ботьо Ботев

БЛИЦ разгласява за първи път фотоси от ужасяващата злополука, след която издъхна синът на топкриминалиста Ботьо Ботев Божидар.

Жестокият конфликт стана на 15 юни на пътя за Железница. Тогава " Хонда Сивик " се вряза с над 100 км/ч. в джип " Сузуки ", в който на дясната седалка е бил Божидар.


След смразяващия случай единственият наследник на Ботьо Ботев е претърпял 3 интервенции. Въпреки героичните старания на лекарите от Окръжна болница - Милев, Николаков, Станоевски, Асиов и Нешев, по тялото му потегля тромб, който се оказва съдбовен.

Божидар оставя трима сина и щерка, които ще продължат живота му.


" Хондата ", която е управлявал причинителят на злополуката Кристиян З.
БЛИЦ научи, че Божидар е бил изпратен от над 700 близки и другари в последния му път. Той е взел участие в интервенцията по задържането на бандата " Наглите " и има съществена заслуга за разкриването на терористичния атентат на летището в Бургас.

Семейството му е получило съболезнователни известия от службите на Съединени американски щати, Австралия, Белгия, Германия, Англия и други страни, които са го ценели като експерт.

Както медията ни заяви първа, на причинителя на злополуката Кристиян З. ще бъде повдигнато обвиняване причиняване на гибел по несъобразителност . Ако виновността му бъде потвърдена в съда, 28-годишният мъж ще прекара най-малко 10 години в пандиза.

ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО В БЛИЦ ШОКИРАЩИ ПОДРОБНОСТИ ОТ ПРИЯТЕЛ НА БОЖИДАР, КОЙТО Е УПРАВЛЯВАЛ ДЖИПА!

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР