БЛИЦ е изследвал случая с убийството на 46-годишният диджей Тодор

...
БЛИЦ е изследвал случая с убийството на 46-годишният диджей Тодор
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Oсновният свидетел по делото за стрелбата срещу Алексей Петров е обвинен в убийството на Dj Teddy!

БЛИЦ е изследвал случая с убийството на 46-годишният диджей Тодор Тодоров задълбочено. Той бе прободен неведнъж с нож през февруари 2015 година пред блока си във варненския квартал „ Левски “. Информацията, която медията ни изнесе тогава, е в унисон с обстоятелствата по досъдебното произвеждане и с актуалните разкрития по случая.

Между кориците на делото, което е 8-9 тома, се съдържа информация за лице по прякор Опашката, който на няколко пъти се е срещал със софиянеца Константин Бухлев. Опашката, както БЛИЦ писа още през 2015-та, е от старите автоджамбази и е имал спор с убития Dj Teddy поради жена. Редно е да се подчертае обаче, че в делото няма данни и доказателства за съпричастност на Опашката към извършителството на убийството на Тодор Тодоров.

Медията ни научи, че Опашката е посещавал Константин Бухлев в магазина му за авточасти в София. Не е ясно какво тъкмо са си говорили двамата и по какъв начин се е стигнало до доказване авторството на закононарушението от страна на Бухлев. Очаква се това да се случи на следващия ден – на съвещанието в Окръжен съд – Варна, когато в 10:30 часа ще се гледа настояването на прокуратурата във Варна за непрекъснато задържане под стража на Константин.

В задатък медията ни научи, че в дома на Бухлев е било намерено камуфлажно яке, което съгласно проверяващите е същото, с което е бил облечен причинителят. БЛИЦ разказа облеклото на причинителя, както и неговия физически профил часове откакто беше осъществено закононарушението. Според очевидци той е бил добре комплициран мъж, облечен в камуфлажни облекла. След като намушкал Тодор бързо се отдалечил на тичешком от мястото на престъплението и очевидците останали с усещане, че е спортна натура. Обвиненият в убийствтоо на Dj Teddy Константин Бухлев е мускулест мъж, висок над 190 сантиметра.

Той и Бойко Георгиев, бяха главните очевидци по делото за атентата против Алексей Петров, който беше осъществен на 29 октомври 2015 година в кв. „ Кръстова вада “. Обвинен за поръчителството беше украинецът Роман Логевиненко, който през май месец тази година получи от Софисйки градски съд 15 години затвор. Според обвиняването Логвиненко дал на сънародниците си Артьом Темпински, Максим Чорний и Йевен Балков 200 000 евро, с цел да да извършат нападението. Снабдил ги и с двете коли, с които те избягали след атентата. През цялото време на процеса, отбраната на Логвиненко поддържаше тезата, че не той, а тъкмо освновните очевидци по делото са създателите на атентата.

В правосъдната зала на Окръжен съд – Варна през днешния ден Константин Бухлев старателно кри лицето си. Гледането на настояването на прокуратурата за непрекъснат арест бе отсрочено, с цел да може юристът на Бухлев да се запознае обширно с материалите по делото. Към момента обвиненият отхвърля да дава всевъзможни пояснения. В съда той бе конвоиран от цивилни полицаии, тъй като има статут на защитане очевидец по делото против Алексей Петров.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ Пожарна охрана СЛУЧАЯ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР