Блейзър или сако с елегантна кройка и свеж цвят е

...
Блейзър или сако с елегантна кройка и свеж цвят е
Коментари Харесай

Как да носим блейзър – 6 пролетни предложения

Блейзър или сако с елегантна кройка и пресен цвят е основният воин на стилната сцена тази пролет. Магазините греят като букети с пъстри цветя. Ярко зелено, оранжево, розово, жълто, лилаво, алено, праскова и бяло. Заедно с цъфналите дръвчета, на витрините разцъфтява палитра от нежни цветове.
Блейзърите са едни от най-предпочитаните облекла, поради комфорта, който обезпечават. Вечер напролет ни дават топлота, а денем – безупречна визия. Носете сако с всевъзможни облекла, подбирайте стила си и комбинирайте деликатно.

За разлика от елементарното сако, е по-дълга дреха, с по-спортен модел и от по-лека материя.

Тук можете да видите:

Има два модела блейзъри, които се носят в разнообразни случаи:

За формален мотив

Това е стеснен модел, който ще следва извивките на тялото и ще акцентира фигурата ви. Ще изглеждате съвършено с него и на работа.

За небрежна визия

Това е необятен модел, в който се чувствате леко, удобно и свободно. Отличен избор за спортно-елегантен жанр.
Блейзърът се носи с всичко – панталон, дънки, къси панталонки, къси рокли и поли, гащеризон. Може да се съчетава с всевъзможни облекла, което го прави повсеместен.

 Как да носим блейзър - 6 пролетни оферти

Тук ще ви представим 6 хрумвания по какъв начин да носите блейзър:

Блейзър с колан на талията

Много елегантно и изтънчено. Колан на талията излъчва финес и женственост. Винаги е било забавно да носим подобен костюм. Ще имате визия, която притегля. Която издава сексапил и усет. Блейзър с колан отива съвършено на дънки. Добър вид е блейзър с дънки и бяла риза.
Ако желаете да разнообразите монохромния вид, изберете флорално, цветно сако или каре към вашия костюм. Едноцветен топ под него ще бъде съвременно, елегантно и ужасно.

 Как да носим блейзър - 6 пролетни оферти

Едноредов блейзър

Сако единствено с едно копче. Супер модерено, то се носи за всеки мотив и подхожда на всякави фигури.
Кадифе или велур е доста подобаваща материя за тази кройка. Добре е да е по-дълго. А в случай че желаете да сте неустоима, сложете под сакото единствено долни дрехи.

 Как да носим блейзър - 6 пролетни оферти

Сако с набрани ръкави, което се носи отворено

Идеален избор за всеки ден. Зеленият и оранжевият цвят ще му придадат въодушевление. Моделът с набрани ръкави се съчетава добре с деним. Носи се с къса пола, рокля или панталон. В всекидневието, този модел ще ви даде нехаен жанр, независимост и обсег.

Двуредов бейзър

Двуредното закопчаване е уместно за сако и наподобява доста елегантно. Блейзър с две копчета се носи за публични случаи. Този модел е по-дълъг и покрива добре облеклата ви изпод. Някои модели сака имат огромни железни копчета, които припомнят за моряшки жанр.

 Как да носим блейзър - 6 пролетни оферти

Черно сако

Работна елегантна визия ще имате с черно сако – една безконечна класика.
Ако ви следва среща или изявление, заложете на формален черен блейзър. Няма да сгрешите.
Сако в черно стои добре с дънки или чеп и бяла елементарна риза. Черното сако е идеално, с цел да излезете на кафе с приятелки или за уикенда. Стремете се да го носите по-разчупено.
Вечер може да носите сако в по-тъмни нюанси или още по-добре, в цвят друг от главния тоалет. (Например: черен панталон-бежово сако).

 Как да носим блейзър - 6 пролетни оферти

Късо сако

Късите сака може да са най-често едноцветни, каре или пепит. Изключително добре наподобяват с къса рокля. А в случай че носите късо сако върху бяла тениска или едноцветен топ, ще имате страхотна визия. В допълнение, носете елегантни обувки и нежни бижута за една приключена визия.

Блейзърът е доста известна дреха от доста години и в този момент се предлага в богата цветна гама. Обикновено се носи в по-небрежен жанр, придава спортно-елегантен тип и акцентира женския сексапил. Сакото носи леко чертите на мъжката грациозност, само че когато се съчетае добре, показва дамите в една блестяща, фешън светлина.

Тази пролет сакото е съвременно във всевъзможни кройки, дължини, цветове, материи и стилове. Може да носите ретро жанр, бохо жанр, типичен жанр, вид блейзер, вид рокля. Модните трендове тази година разкриват ралични комбинации и стилове на носене на блейзър, само че е добре да не изневерявате на личния си жанр и желания.

 Как да носим блейзър - 6 пролетни оферти

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР