Блейк Лайвли не е точно жена, която се храни като

...
Блейк Лайвли не е точно жена, която се храни като
Коментари Харесай

Блейк Лайвли: Яжте всичко, но да е качествено

Блейк Лайвли не е тъкмо жена, която се храни като птиченце и непрекъснато е на диета. Всъщност, звездата от сериала “Клюкарката ” яде доста и по принцип няма проблем с метаболизма. По природа е стройна и сексапилна, по тази причина не й се постанова да поставя старания, с цел да е във форма. Дори първата бременност не съумява да скапе нежната й фигура. Но не щеш ли с напредването на годините – младата холивудска богиня е към този момент на 31, и на нея се случи да напълнее. С второто си дете Лайвли качи цели 27 кила.

Ако за нас, елементарните хора, близо 30 кг. от горната страна са драма, за холивудските звезди нещата стоят още по-зле. Външността е едно от средствата, с които си изкарват прехраната, тъй че не могат да си разрешат да се занемарят задълго. След като роди дъщеричката си Инес, Блейк не се помайва, а нае реномиран персонален треньор на име Дон Саладино.

 61-blake “След второто дете е друго. Това не е естественото ми тяло. Уча се да обичам тялото си във всяка форма, само че ми е много мъчно – май имам доста за учене ”, майтапи се Лайвли. С помощта на хранителен режим и тренировки Блейк се отърва от непотребната тежест, която, по думите й, качила за 10 месеца, а сваляла цели 14. Или, както сама обобщава: “Оказа се, че няма по какъв начин да отслабнеш, като се ровиш в инстаграм, гледаш стегнатите дупета на всякакви моделки и се питаш: “Ех, за какво и аз не съм като тях? ” Може да станеш като тях, само че си трябват старания. ” 4-5 пъти седмично във фитнеса с тренировки от по половин-един час. Най-важното е качеството, а не количеството на храната, изяснява треньорът Саладино.

Според треньора на моделите и звездите Дон Саладино най-голямата неточност е да се подложи тялото на калориен недостиг. Обикновено диетолозите и треньорите вземат едни хора, които са привикнали да си хапват и пица, и соленки, и торти, и ги подлагат на съвсем цялостен апетит.

“Вярвам, че храната е лекарство. Вярвам, че човек може да отслабне, без да гладува, – споделя Дон. – Номерът не е да се подложиш на някаква строга диета, от която да си непрекъснато гладен. Въпросът е да научиш тялото да гълтам и изгаря по-голямо количество калории – протеини, въглехидрати и мазнини – да се трансформира в пещ за изгаряне на тлъстините. С Блейк тъкмо по този начин постъпихме – тя от самото начало си ядеше всичко. ”

Тайната на сполучливото слабеене е – сдържан, а не тежък, хранителен режим и постоянни тренировки. Важното е храната да е качествена и да не се прекалява, изяснява треньорът на Блейк. Ако яде паста, дано пастата да е допустимо най-качествената, в случай че ще е сладкиш – да е от хубави, потребни артикули. Разбира се, изключват се полуготовите храни, пакетираните закуски с модифицирани мазнини, транс-мазнини, захар, царевичен сироп и така нататък Винаги има метод човек да се храни с хубава храна, даже и да не е богат. И още нещо – алкохолът е неразрешен. ”

От менюто си Блейк гледа да изключва храните с глутен и соя. “В един миг човек осъзнава, че соя има във всичко – в здравословните храни, в пълнозърнестите, на всички места. Като спреш да ядеш соя и глутен, волю-неволю се оказваш суровоядец. Или съвсем, ” споделя Лайвли.

Първата й поява във филм е на 11 година – през 1998 година в мюзикъла Sandman, чийто режисьор е татко й Ърни Лайвли. Истинската й кариера в киното стартира с “Женско приятелство ” (2005), в който си партнира с Амбър Тамблин, Алексис Бледел и Америка Ферера. Световна популярност Блейк печели с помощта на превъплъщението си в капризната и скандална богаташка Серина ван дер Удсен в сериала “Клюкарката ”.

Четворката на Блейк


Блейк Лайвли и брачна половинка ът – артистът Райън Рейнолдс, имат тригодишното момиченце с момчешкото име Джеймс. Дъщеричката им Инес към този момент е на две години. Блейк и Райън подписаха брак през 2012 година Инес е родена 2016 година На тази фотография Лайвли към момента не е свалила насъбраните след раждането килограми.

Съветите на Дон Саладино:


Тренировки за след раждане


 61-don-saladino Жените с бебета не трябва да упражняват по същия метод, както останалите дами. Те имат разнообразни потребности. Обикновено носят детето си на единия хълбок, от което тялото се изкривява асиметрично. Опитайте се по няколко часа да прекарате с 10-15 кила на ръце и ще видите що е то болки в гърба. Отделно, натоварването им е доста огромно. Повечето майки не си доспиват. При тях упражненията би трябвало да са за устойчивост, усилване на мускулатурата и корекции на асиметричното деформиране. Не бива да се подлагат на високо интензивни интервални тренировки HIIT (от англ. high-intensity interval training), при които се редуват извършения с висок и невисок интензитет или извършения с висок интензитет и къси интервали на отмора. Това би било безконтролно. Калории се изгарят и с равно движение – на велоергометъра, пътеката или степера.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР