Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс продължават с благотворителната дейност. Двамата

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс продължават с благотворителната дейност. Двамата
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс с ново дарение - slava.bg

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс не престават с благотворителната активност. Двамата напълно неотдавна подариха 1 млн. $ за хранителни банки в Канада, грижещи се за нуждаещи се хора по време на пандемията от ковид.

Сега съпрузите още веднъж впечатлиха света със своите огромни сърца. Според E!News, двойката подарява по 100 хиляди $ на четири лечебни заведения в Ню Йорк. Актьорите желаят да насърчат повече хора да оказват помощ на локалните си общности, медицински служащи и лекари в това мъчно време.

Рейнолдс също по този начин обезпечи безвъзмезден интернет на всички клиенти на мобилната му компания. Офертата е до 14 април, а новината показа самият той, оставяйки известие на хората. „ Хей, аз съм Райън Рейнолдс. Искам да ти оповестя, че имаш опция за безвъзмезден интернет, когато си поискаш “, се споделя в записаното известие.

Актьорът признава, че към този момент е малко отегчен и е почнал да чете книга, само че е приключил единствено първата глава. Шегува се, че пробва да бъде по-добър родител, само че няма накъде към този момент да надгражда. „ Остани здрав “, приключва Рейнолдс.

Още една компания, притежавана от Райън, се пробва да помогне за справяне с пандемията от ковид. Aviation American Gin подари 15 хиляди $ на американската колегия на барманите и разгласи, че ще оставя по 30% бакшиш за тях от всяка поръчана бутилка до 1 май. „ Дайте своя принос за понижаване на кривата, подкрепяйки тези, които ни обслужват “, се споделя в известие на компанията в Инстаграм.

Освен Райън и Блейк, още куп звезди подариха за разнообразни дела по време на пандемията. Сред тях са Емилия Кларк, Ким Кардашян, Бруно Марс, Кайли Дженър, Роджър Федерер, Нина Добрев и други.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР