Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обявиха, че даряват милион долара

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обявиха, че даряват милион долара
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс даряват 1 млн. долара хранителни банки

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс оповестиха, че подаряват милион $ в помощ на питателните банки , защото коронавирусната зараза визира бедните .

32-годишната актриса и 43-годишният артист оповестиха в обществените мрежи, че дават един милион $ за справяне с ковид. Тази сума ще бъде разграничена сред две асоциации, две хранителни банки: Feeding America и Food Banks Canada.

„ Covid-19 оказва трагично влияние върху възрастните хора и фамилиите в неравностойно състояние. Блейк и аз даряваме 1 милион $, които да се разделят сред Feeding America и Food Banks Canada . Ако можете да извършите подаяние, тези организации имат потребност от това. Погрижете се за телата и сърцата си. Останете положителни. Обадете се на някой, който има потребност да приказва “, написа артистът от „ Дедпул “. И да завърша с хумористична нотка. " (Телефонният номер на Хю Джакман е 1-555- (придружено плачещо емотиконче) -Хю) ", написа той.

От своя страна, някогашната звезда на „ Клюкарката “ написа: „ Въпреки че би трябвало да се дистанцираме обществено, с цел да защитим тези, които не могат да са в карантина, можем да останем свързани. Помислете за тези сами и изолирани. Facetime, Skype, направете видео. Помислете за любовта, която може да надмине всичко това. Общините подхващат дейности, купуват нужното за възрастни хора и подготвят храна за децата. Всички можем да създадем нещо за другите, даже в случай че просто би трябвало да останем у дома. Изпращам ви цялата си обич. Сега някой може ли да каже на Райън, че „ прочувственото разграничаване “ от тъщата не е нещо, което съществува “, пошегува се тя.

Женени от 2012 година, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са родители на три дъщери - Джеймс (5 години), Инес (3 години и половина) и малко момиченце, родено в края на 2019 година, чието име към момента не е разкрито.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР