Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дават своя принос към борбата

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дават своя принос към борбата
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с 1 млн. долара срещу коронавируса - slava.bg

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дават своя принос към битката с ковид. Двамата артисти са решили да дарят 1 млн. $ на хранителни банки, които оказват помощ на нуждаещите се по време на пандемията.

Новината разгласи самият Рейнолдс в профила си в Туитър и съобщи, че средствата ще отидат при две хранителни банки – едната в Съединени американски щати, а другата се намира в Канада. „ Смятам, че всички сте съгласни, че този Covid-19 е гадняр “, написа той.

Актьорът добави, че със брачната половинка му приканват всеки, който може да помогне, да се включи с подаяние и остави уеб страниците на питателните банки за повече информация. Райън откри и метод да се пошегува в тази тежка обстановка като включи в обявата си и сътрудника си Хю Джакмън.

Двамата отдавна имат „ война “ между тях, която постоянно се разиграва в обществените мрежи и забавлява почитателите им. „ Грижете се за себе си. Оставете си място за наслада. Обадете се на тези, които са в изолираност и имат потребност от връзка. Номерът на Хю Джакмън е 1-555-?-Хю “.

Рейнолдс и Лайвли не са първите звезди, които оказват помощ на нуждаещите се по време на пандемията. През уикенда баскетболистът Стеф Къри и брачната половинка му Айша оповестиха, че ще обезпечат 1 млн. хранения на студенти в Оукланд, които нямат опция да посещават кампуса поради ковид.

„ Оукланд затваря учебните заведения и университетите си поради COVID-19. Ние поддържаме това решение, само че се тормозим за повече от 18 хиляди деца, които разчитат на тези кампуси, с цел да се изхранват всеки ден “, сподели спортистът във видео, оповестено в обществените мрежи.

Джъстин Тимбърлейк също поддържа хранителна банка в родния си Мемфис. „ Времето сега е много шантаво, само че би трябвало да останем обединени “, споделя изпълнителят и приканва почитателите си да оказват помощ на хората в потребност.

Ванеса Хъджинс пък направи подаяние на фондацията „ Feeding America “ и показа за него в профила си в Инстаграм.

Всяка една от звездите приканва хората да следват разпоредбите на локалните управляващи и да стоят повече време у дома, с цел да може пандемията от ковид да отшуми по-скоро.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР