Блестящите украшения и благородните метали помагат на организма да е

...
Блестящите украшения и благородните метали помагат на организма да е
Коментари Харесай

Злато и кристали срещу безсъние и депресия

Блестящите декорации и благородните метали оказват помощ на организма да е здрав, сочат изследвания на Института за проучване на скъпоценни камъни в Съединени американски щати.

Лечебните свойства на камъните са залегнали още в антични индийски вярвания. А специалистите от американския институт ги поддържат със модерни изследвания.

Ако не обичате да се кичите с кристали, можете да се възползвате от целебната им мощ, като ги държите под възглавницата си или ги носите в джоб покрай тялото си.

Както златото има потребно въздействие върху тялото и душeвността, сходно деяние имат и лечебните кристали. Тези камъни с доста мощен енергиен заряд. Когато са покрай тялото, кристалите тонизират организма, оказват помощ за по-бързото зарастване на рани и оказват помощ при стомашни болки.

Ползи то златото

 Безсъние

Ако сте в меланхолия, съвършен лек за нормализиране на положението е да подържите златно украшение. Златото сполучливо стабилизира душeвността, а също така е отлично профилактично средство против болести на белите дробове. Достатъчно е да подържите златен пръстен в ръцете си, когато сте нервни, и напрежението ще спадне.

Сила на диамантите

Диамантите пък пазят нервната система. Най-популярният камък в света е доста потребен и при бодърствуване. А в случай че е комбиниран с бели облекла, диамантът има още по-силно деяние. Не е хубаво да се носи елмаз, който е с пукнатини, тъй като тогава има неподходящо въздействие върху организма.

Сила на рубина

Рубинът влияе добре на нервната система, понижава кръвното налягане, бори се със болести на костната система и с кожни проблеми.

Сила на златото

Тюркоазът е доста подобаващ за талисман, тъй като пази от рискове. Той е потребен за сърцето и се счита, че който го носи, ще е дълголетник.

Важно за лечебните камъни

Ако изпитвате мощно увлечение към камък, който виждате за първи път, направете всичко допустимо да го получите. Това е сигнал на организма ви, че желае помощ тъкмо от този камък, изясняват учените.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР