Бленуваш за шанс да си дремнеш в напрегнатото ежедневие и

...
Бленуваш за шанс да си дремнеш в напрегнатото ежедневие и
Коментари Харесай

Meчтаната работа – плащат ти да спиш

Бленуваш за късмет да си дремнеш в напрегнатото всекидневие и все се чудиш по кое време най-накрая „ ще наваксаш “ с наспиването? Нещата въпреки всичко не се компенсират по този метод, само че безсънието в действителност е проблем, от който се оплакват много хора. Непълноценният сън води до проблеми с тялото, настроението и представянето ни на работа. Какво обаче, в случай че ти заплащат, с цел да спиш и то сериозна сума?
1. Денят на съня.
и март е в действителност специфичен ден. Тогава се празнува интернационалния Ден на Съня. И през тази година Дормео ще означи този празник, поради задачата си да обезпечи най-хубавата и пълноценна отмора за клиентите си. По случай Деня на съня, Дормео провежда „ Мечтаната работа “ конкурс, който ще избере един късметлия, а той ще получи 1000 лева, с цел да спи за шест часа в магазин Топ Шоп в
2. Какво би трябвало да направиш?
За да участваш, би трябвало да отговориш на въпросите в анкетата на Дормео тук. Може да взе участие всеки, който е пълнолетно и дееспособно физическо лице, с непрекъснат адрес в Република България, което не е чиновник на Студио Модерна България. Ще би трябвало да разкажеш забавните си случки и истории, свързани със спането. Дали си си бил поспаланко още в учебно заведение и какъв брой пъти си отлагал алармата на телефона си. Колко дълго можеш да спиш и най-важното, за какво би трябвало да бъдеш определен всред всички кандидатури.
3. Срок.
Кандидатстването за избирането на основния поспаланко стартира от 24 февруари и продължава до 8 март.
4. Първенецът.
Победителят ще би трябвало да спи 6 часа на комфортен Дормео матрак в търговски обект на Студио Модерна на 20 март. Наградата за това пък ще бъде 1000 лева и снимане на рекламен видео материал! Това в действителност е мечтаната работа!
5. Обявяване на спечелилия.
Печелившият Участник ще бъдат разгласен от Организатора на 16.03.2020 година и по следния метод:
- Във Facebook страницата на Дормео България: https://www.facebook.com/DormeoBG/
- В Инстраграм профила на Дормео България: https://www.instagram.com/dormeo.bg/
- И на следния линк: https://www.dormeo.bg/izbrani-v-igra-rabotamechta
6. Правила на играта.
Всички правила на играта можеш да видиш тук
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР