Блъснатото в Сандански шестгодишно момченце е стабилизирано, но с реална

...
Блъснатото в Сандански шестгодишно момченце е стабилизирано, но с реална
Коментари Харесай

Блъснатото в Сандански дете е стабилно, но с реална опасност за живота

Блъснатото в Сандански шестгодишно момченце е нормализирано, само че с действителна заплаха за живота, оповестиха от „ Пирогов”.

Детето беше превозено през вчерашния ден до столицата, откакто на стръмна улица в Сандански беше ударено от автомобил, ръководен от 73-годишен мъж, който изгубил ръководство.

Един от първите хора, които помогнали на потърпевшото дете бил чиновник на водното сдружение, защото в този миг на улицата се правил ремонт. Според описа му възрастният мъж първо попитал чиновниците на водното сдружение дали може да мине по улицата, а те му споделили да изчака, тъй като ремонтът щял да се забави.

Вместо това обаче мъжът се върнал до автомобила си и вместо да даде обратно или да изчака, колата профучала по стръмната улица с висока скорост. Мъжът губи ръководство и се удря поредно в два автомобила, след което блъска шестгодишното момче, което играело пред дома си.

24-часовата мярка за задържане под стража на причинителя изтича през днешния ден, като към момента не е сяно дали тя ще бъде удължена и дали ще му бъде повдигнато обвиняване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР