Благой Найденов на много бременната Деси Слава й изневерява! Това

...
Благой Найденов на много бременната Деси Слава й изневерява! Това
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! На вниманието на Деси Слава: Благой ти изневерява със спортна мацка от НСА!

Благой Найденов на доста бременната Деси Слава й изневерява! Това е най - настоящата столична клевета, научи HotArena.

Явно бъдещия баща, който чака дете от певицата и поставя рога много нескопосано тъй като не един и двама индивида са го видели с любовницата му, а и самата тя се била погрижила да се разбере, че мачка чаршафите с боксьора. Новата на Малката Кобра е студентка в НСА и мацка със супер спортна секси визия, разкриват осведомени. Интимната и спекулация била относително прясна. Двамата поддържали връзка от към месец.

Благой обаче нямал желание да зареже Деси Слава , а единствено малко да разнообрази полови си живот, гласи клюката. Но тайната на срещите им е разкрита от очевидци.

Само преди ден певицата пусна кадър, на който бъдещият баща целува бременното коремче на Деси (виж в галерията) и с това двойката завоюва много благосклонности. Но очевидно зад фотографията се крие не толкоз лицеприятна реалност.

Спортистът е единствено на 20 или с цели 18 лета по-млад от изпълнителката. Ha пpaĸтиĸa тoй e caмo 4-5 гoдини пo-гoлям oт cинa нa Дecи Слaвa - Maйĸи. Tя зaчeнaлa пpeз янyapи мeceц тaзи гoдинa, дoĸaтo c Haйдeнoв бяxa зaeднo нa poмaнтичнa вaĸaнция нa Maлдивитe. Очаква се бебето да се появи на бял свят напълно скоро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР