Благой Иванов-Багата се закани да сгъне Жуниор дос Сантош-Циганина в

...
Благой Иванов-Багата се закани да сгъне Жуниор дос Сантош-Циганина в
Коментари Харесай

Багата: Ще пречупя Циганина!

Благой Иванов-Багата се закани да сгъне Жуниор дос Сантош-Циганина в своя дебютен мач за най-известната ММА организация на планетата UFC. Двамата ще се бият в 5-рундов конфликт на галавечер в Бойси, Айдахо. Мачът ще се състои в ранните часове на неделя.

"Искам да го пречупя - закани се Багата в изявление за MMA Junkie. - Опасен противник е. Ако го победя, ще вляза в Топ 5 на тежка категория. Целта е да покажа какъв е моят жанр и да показвам българския дух в клетката. "

Багата счита, че ще има много клинчове в срещата и пердах от близка отдалеченост.

"Жуниор е страховит спортист. Във всичките си мачове е във форма. Мисля, че ще бяга от мен по време на мача.”

Дос Сантош е някогашен първенец на UFC в тежка категория. Бразилецът имаше проблеми с Американската антидопингова асоциация и беше със спрени права за 9 месеца.

"В моя организъм откриха на ниска цена диуретик. Този препарат няма по какъв начин да скрие нещо в моя организъм - оправда се Дос Сантош. - В момента сме отговорни, до момента в който не потвърдим, че сме почтени. Не познавах Благой, преди да провеждат мача. Победил е Фьодор Емеляненко в самбо мач, което е впечатляващо. Щом желаят от мен да се удрям с Иванов, ще го направя. Ще печеля и ще продължа напред. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР