Благой Иванов-Багата отказал да премине в най-популярната ММА организация UFC

...
Благой Иванов-Багата отказал да премине в най-популярната ММА организация UFC
Коментари Харесай

Договор спрял Багата за UFC

Благой Иванов-Багата отказал да премине в най-популярната ММА организация UFC поради заробващ контракт. Шампионът на Световните бойни серии в тежка категория е имал предложение, само че го е отхвърлил. Вероятната причина е уговорка в договора, която не разрешава на състезателите да популяризират своите персонални спонсори. Всички бойци в UFC са задължени да носят избрани екипи и нямат право да поставят банери с други компании. Преди няколко години звездите на смесените бойни изкуства в известната верига имаха опция да демонстрират преди и след мачове в клетката свои постери, на които бяха изписани всичките им персонални спонсори.

През март Багата подписа контракт с организацията Световни бойни серии, която неотдавна беше ребрандирана и към този момент се споделя Професионална бойна лига. Той е за три мача, които би трябвало да бъдат направени за година и половина. Очаква се идващият дуел на българина да бъде на 14 октомври или 4 ноември.

От 2018 година всички бойци в Професионалната бойна лига ще получават заплати. Те ще имат доста повече мачове. Багата ще се бие най-малко три пъти в годината.

30-годишният Благой Иванов продължава да живее в Лас Вегас дружно със своята половинка Любина. В края на предходната година той стана татко на наследник, който се споделя Александър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР