Благой Георгиев стана обект на подигравки, след като прекрачи прага

...
Благой Георгиев стана обект на подигравки, след като прекрачи прага
Коментари Харесай

Благо Джизъса втрещи с изкуствените си зъби

Благой Георгиев стана обект на насмешки, откакто прекрачи прага на звездната къща на „ Биг Брадър Мост Уонтид “. Въпреки наличието на толкоз красиви дами, той бе най-забележителният участник. Или по-точно зъбите му.


Зрителите се посмяха на негов тил, защото такива огромни зъбаци не са били виждали с изключение на в анимационните филми. Да не приказваме, че пишман футболистът ги е избелил и е минал естествената граница и за хармония е ненужно да приказваме, защото съдейки по типа му, тя просто липсва, написа hotarena.

Срамота! Русата Златка устоя Благо Джизъса

Справка с тогавашни „ усмихнати “ снимки на Джизъса сочи, че в близкото минало, най-малко до аферата му с Куини Алис, така не е имал толкоз смешни зъби, нито пък са били толкоз големи. И е имал „ кучешки “, а в този момент ги е махнал… Най-вероятно Благо е подменил своите с изкуствени, а новите му ченета са повече от комични, означиха феновете.



Освен, че образно ритнитопковецът тотално се е изгаврил със себе си, за няколко минутки във визитката си той съумя да изръси куп бисери. Бил се отказал от футбола, защото избрал парите. Децата му нямало да се вълнуват толкоз от триумфите му на терена, по отношение на това дали има какво да им постави на масата. Всъщност много български футболисти са играли за влиятелни тимове отвън страната и в никакъв случай не са се оплаквали откъм финанси… Но Благо очевидно е друга бира.

Есмер на Благо се сгоди

Георгиев се изцепи, че когато е с една жена, е единствено с нея и че не е крал непознати булки. Тотални неистини, с които породи подозрения, че страда от шизофрения.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР