Благой Георгиев спешно да върне протезите на фолк певицата Луна,

...
Благой Георгиев спешно да върне протезите на фолк певицата Луна,
Коментари Харесай

Глас народен: Благо, върни протезите на Луна!

Благой Георгиев незабавно да върне протезите на фолк певицата Луна, приканиха фенове на Нова ТВ. „ Или вървят при еднакъв ортодонт, или Джизъса й е откраднал ченето “, подиграват се зевзеци.

В реалност порцелановите фасети на футболиста не са добре сложени. Размерът им е прекомерно огромен, цветът е неестествено бял и всички са подредени като по конец. Проблемът обаче не е единствено естетически, написа „ Галерия “. Очевидно е, че протезите са неуместни, защото Благо не стопира да се облизва.

 

Зрители преброиха по какъв начин в границите на минута Георгиев вади езика си близо 30 пъти. И до момента в който почитателите на „ Биг Брадър “ намират това за занимателно, експерти сигнализират за здравословен проблем.

„ Постоянното олизване на устните в тази ситуация се дължи на несъответствуващи протези и

може да докара до така наречен хейлоза. Това е мъчително инфектиране на устата и устните, характеризиращо се със зачервяване, напукване и кръвотечение. Ако не се вземат ограничения и протезите не бъдат заменени, облизването може да се трансформира и в дълготраен тик “, предизвестява експерт по ортодонтия пред „ Галерия “.

Близки до футболиста също недоумяват за какво търпи голямото чене и не е направил корекции до момента. Никой обаче не смее да отвори „ зъбната “ тематика, защото Благо бил надълбоко обидчив.

И до момента в който множеството фенове намират усмивката му за минус, други взеха на майтап умствения му капацитет. Една от „ тайните теории “ на феновете е, че Джизъса е изгубеният брат на Ричард.

 

Двамата толкоз си приличали по държание, метод на изявление, речников багаж, та дори и по външен тип, че почитатели на шоуто ги спрягат за родственици.

Не бяха пощадени и връзките му със Златка Райкова, а „ мъж под чехъл “ бе най-мекото определение, което получи. Плеймейтката го подлага на критика непрекъснато, а Благо се извинява без виновност отговорен. Може би неслучайно в интернет върви наддаване какъв брой дълго ще продължи връзката на Благой и Златка, преди да й направи бебе и да я зареже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР