Благой Георгиев се оказа гол като пушка. Въпреки че през

...
Благой Георгиев се оказа гол като пушка. Въпреки че през
Коментари Харесай

Благо Джизъса гол като пушка

Благой Георгиев се оказа гол като пушка. Въпреки че през ръцете му минаха милиони, някогашният футболист не може да се похвали с пари и имане.

Наша инспекция сподели, че гелосаният мачо няма на свое име настоящи компании. Той е имал няколко компании, на които е натрапен запор, а по-късно са спрели да действат.

СПА центърът, с който се хвалеше най-набожният ни футболист, също не е негов, а Джизъса просто го е представял като собствен против реклама, настояват в шоусредите.

Бившият на Златка Райкова тръбеше, че е вложил към 500 000 лв. в новото си начинание. Благой постоянно публикуваше фотоси по какъв начин разпуска в СПА центъра и го представяше като своя благосъстоятелност, само че в действителност притежателят е напълно различен човек.

Преди години Благо започва спортна академия, в която вложи много средства, и макар че е в неговия отрасъл, не съумя да се оправи и затъна в задължения. Това се случи и с другите му инициативи. В момента единствените пари на многодетния баща са премията и хонорарът му от „ Сървайвър ”, които се стопяват малко по малко.

Благой остана без пари след развода си с Есмер Омерова. Със Златка Райкова съумя за закърпи финансовото си състояние, само че след скъса с плеймейтката, още веднъж остана без пари и дом. Силиконката изгони без срам полузащитника от вкъщи им в „ Бояна ”. Според източници на „ Уикенд ”, Златка е прибрала всичко, което Джизъса съумя да придобие, откакто бе изпъден от Русия от предходната си жена Есмер. Апартаментът, който купиха, с цел да живеят като семейство и да отглеждат дребния си наследник Благой, е бил записан на името на Златка и остана за нея и сина им.

В последните година някогашният футболист и плеймейтката се препитаваха основно от реклами в обществените мрежи. Всички доходи от сходни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя не е дала и лев на неверника. След изкусителката от Пазарджик мачото се ожени са богаташката дъщеря Полина Сапсова. Благо живееше в къщата на Поли и шофираше джипа й, само че брюнетката заряза татуирания някогашен футболист. В момента Благо живее на квартира в Пловдив и люби щерката на Ванко 1 – Ивана, която е 21 години по-млада от секссимвола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР