Благой Георгиев се е превърнал в изцяло семеен човек, а

...
Благой Георгиев се е превърнал в изцяло семеен човек, а
Коментари Харесай

Златка наложи вечерен час на Благо

Благой Георгиев се е трансформирал в напълно фамилен човек, а това дължи единствено и само на половинката си Златка Райкова, която държи юздите изкъсо.

"Благо не би отсъствал след 20 часа ", споделят изкусителната хубавица във връзка подозренията, че точно Георгиев се крие зад една от маските в "Маскираният артист ". Оказва се, че двамата са неразделни и вършат всичко дружно. И в случай че до появяването на сина им те щурмуваха нощните заведения дружно, в този момент Благо почтително чака Златка да му сервира вечерята у дома.

Въпросите към някогашната плеймейтка във връзка връзките и с един от най-провокативните родни футболисти не стопират. Феновете се интересуват от всяко тяхно деяние, а Злати не пропуща да лее е опит в мрежата. Тя признава, че няма какво повече да желае да промени в избраникът си, тъй като той напълно е сменил нрава си откогато са дружно. Семейството им е повече от обичайно, а фамилните обеди и вечери са повече от наложителни. За всеобщо удивление силиконката признава, че умее да завърти съвсем всичко над печката, а по време на изключителното състояние даже ускорява уменията си в кухнята.

Злати споделя, че не крие лицето на сина си от поверие, а просто желае да бъде кръстен и тогава да бъде показван обществено.Като най-важно качество в мъжете Райкова дефинират семействеността. Макар да знае, че Благо има три деца от две разнообразни дами, Злати е сигурна, че двамата дотам са си паснали, че разлъка няма да има в никакъв случай, писа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР