Благой Георгиев пропусна рождения ден на сина си Елай. Хлапето

...
Благой Георгиев пропусна рождения ден на сина си Елай. Хлапето
Коментари Харесай

Есмер нанесе унищожителен удар на Благой СНИМКА

Благой Георгиев пропусна рождения ден на сина си Елай. Хлапето на Джизъса и някогашната му половинка Есмер Омерова навърши три годинки в края на предходната седмица. Благо не е бил поканен от екссъпругата си на купона на хлапето.

След развода връзките на двамата се утежняват. Есмер не желае да чуе за Благо. Двойката има разногласия за развъждането на сина им, само че в последна сметка се схващат. Благо има право да го вижда, когато си изиска. Въпреки това Омерова не желае някогашния си на рождения ден на дребния, писа „ България Днес “.

Есмер и новият мъж до нея направиха празника на Елай паметен. Всички посетители се бяха издокарали с рокли и костюми. Елай също бе облечен публично с детски смокинг.

Двойката засипа с дарове малчугана. Есмер и половинката й купиха на детето две детски колички. Наследникът на Благо незабавно подкара новите си придобивки. Елай бе компактно следван от новия на Есмер – Макс Давидов. Треньорът по бокс оказа помощ на малчугана да се качи в колата и да я ръководи. Мачото за секунда не се отдели от Елай.

Новият на Есмер даже оказа помощ в духането на свещичките на хлапето. На един от клиповете, които Есмер качи, се чува по какъв начин дребния Елай назовава новия на майка си „ баща “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР