Благой Георгиев показа завидни умения на дансинга. Бившият футболист беше

...
Благой Георгиев показа завидни умения на дансинга. Бившият футболист беше
Коментари Харесай

Благой Георгиев разби Боби Михайлов на дансинга

Благой Георгиев сподели забележителни умения на дансинга. Бившият футболист беше посетител дружно със брачната половинка си Полина на рождения ден на съветски ресторант и собственичката му в София преди няколко дни. Именно там Джизъса сподели какъв брой е добър в съветските танци. Почитателите на Благо се майтапят, че е надминал Боби Михайлов, който е прочут с гьобеците, които върти на шлагера на Преслава " Като за край ".

" След този танц почитателите ми дори се усилиха. Разбраха, че с изключение на доста други неща мога и да танцувам. Даже деца, които не са ме гледали като вратар, поради този танц са ми желали подписи ", призна след паметното видео Боби.



Боби във вихъра на танца

Няколко години по-късно Михайлов затвърждава класата си на танцьор. По време на сватбено празненство той стартира да се вихри на гръцко осъществяване. Днес Михайлов има сериозна конкуренция в лицето на някогашния футболист на " Терек " и " Амкар ". Благой игра дълги години в Русия, като тогава се зароди любовта му към тази страна, съветската кухня, просвета и танци.

Виото към танца на Благой:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР