Благой Георгиев отново стана за смях и в същото време

...
Благой Георгиев отново стана за смях и в същото време
Коментари Харесай

Прекален светец! Джизъса навири потния си задник в църква

Благой Георгиев още веднъж стана за смях и в това време разсъни съжалението на почитателите си в обществените мрежи, където разгласява фотография, на която се моли в черква, паднал на колене по чорапи. Не излиза наяве дали мокрото леке на задника му е от усилените молебствия, или от топлото време.

„ Прекален светец и Богу не е мил “, гласи българската сентенция, и тя с цялостна мощ е годна за „ набожния “ Благой. Той постоянно показва „ заигравки “ с вярата и любовта си към Твореца, в която се пробва да възпита и двете си деца от гимнастичката Христина Витанова. Наследниците му старателно споделят молитвите на татко си, вижда се от фотографията.

Трагикомичен миг на тази умилителна панорама придава мокрото леке върху задника на богомолеца. "Толкова ли старателно се молил Благо, че пот е избила по дупето му “, бъзикат го почитатели. Остава мистерия кой е правил фотографията.

В последно време Джизъса е подготвен на всевъзможни акробатики, с цел да притегли вниманието върху персоната си, само че опитите – до един, са безуспешни. След като бе натирен от Москва, от жена си Есмер Омерова, Георгиев се върна в България без пукнат лев. Поне по този начин се мълви в светското пространство. Това е и повода той да се навърта в известните нощни кръчми, където столичните бръмчалки не го отразяват, имайки поради финансовото му положение, написа HotArena.

Неуспешен опит за пиар бе и фотографията му с певицата Гери-Никол. На нея двамата демонстрират непосредственост, само че се оказа, че тя е единствено за селфито.

Визията на някогашния ритнитопковец също крещи, че "божият човек " минава през тежки тествания в персоналния си живот. Асиметричната прическа, гелосана като че ли с олио коса, придават печален клоунски тип на напетия Джизъс.

Последната му изцепка беше пиянско видео, в което той припяваше рефрен от шлагер на Гери-Никол, размахваше няколко банкноти от 100 лв., загатваше нещо за кокаин и хулигански прояви - все неща богоугодни!

В медиите единствените му изяви са в „ На кафе “ при Гала, където към този момент никой не желае да стъпи. Така и Гала и Джисъса са удовлетворени. Доволни са и бабичките пред тв приемника, за който Благой към момента е апетитна хапка. При това и набожен!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР