"Благой Георгиев не е мой тип, но е добър човек

...
"Благой Георгиев не е мой тип, но е добър човек
Коментари Харесай

Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова: Джизъса не е мъж за мен

"Благой Георгиев не е мой вид, само че е добър човек и му се удивлявам. " Това показа пред "България Днес " Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова.

Красавицата, която тази седмица е част от предаването "Черешката на тортата " дружно с Джизъса, репортера Влади Василев, моделката Нора Шопова и някогашната синоптичка Божана Филипова, разкри, че изпитва другарски благосклонности към Джизъса и нищо повече. Закачката с репортера Влади Василев също била в кръга на шегата.

"Двамата са доста приятни хора, Благой е доста набожен и в действителност се впечатлих от положителните му маниери, само че нищо повече ", смее се хубавицата. Тя разкри, че сърцето й е заето, само че не е никой прочут в общественото пространство.

"Не обичам да манифестирам с персоналния си живот и избирам мъжът до мен да не е прочут ", сподели още русокоската. Пред вестника тя показа, че огромната й фантазия е да сътвори семейство и да има няколко деца. "Възпитана съм да държа на фамилните полезности и обичаи и фантазията ми е многолюдно семейство ", показа хубавицата.

Запитана, има ли състезател, на който се възхищава и й подхожда, тя отговори: "На спортисти се удивлявам само поради уменията им в съответния спорт. Не ги преценям съгласно персоналните им качества ".

Стефанова описа и за най-мрачния стадий от живота си, когато страдала от анорексия. "Бях 36 кг, имаше действителен късмет да умра. Майка ми се притесняваше от това непрекъснато ", споделя Вероника, която 2 години бори подлата болест. След като съумява да надмогне анорексията, тя дава обещание, че ще помогне и на други страдащи да завоюват борбата за живот. За задачата подема акция в помощ на анорексици. Основната цел на хубавицата е да се построи профилиран център за помощ и грижа за болните. "Засега съм помогнала на над 40 девойки, даже прекарах предходната Коледа с тях. Те са ми като семейство ", показа миската.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР