Благой Георгиев най-сетне показа новото си гадже! Но само откъм

...
Благой Георгиев най-сетне показа новото си гадже! Но само откъм
Коментари Харесай

Благо Георгиев показа гърба на новата си: Дали съм сгоден, си е моя работа

Благой Георгиев най-накрая сподели новото си гадже! Но единствено изотзад... Бившият футболист реши за сефте да загатне по какъв начин наподобява избраницата му. Спекулациите към това вървят от няколко дни насам. И с цел да постави край, Благой разгласява кадър на новата звездна на двойка.

Снимката е направена на брега на Индийския океан. Благо и новата му, която се споделя Полина, се любуват на феноменалната панорама към искрящо синята вода от басейна, ситуиран на метри от брега.

Новата на Благой е брюнетка. Тялото й наподобява като на моделка - супер изваяно. Припомняме, че избраницата на Георгиев е на 20 години, написа „ България Днес “. Двамата с Полина, която е родом от Велинград, отпътуваха да живеят на остров Бали в първите месеци от годината.

Според разнообразни клюки Благой и младата му половинка са сгодени. Друга мълва твърди, че към този момент са се оженили. Самият Благой не дава отговор на това. А изяснява, че всичко е персонално и това визира единствено него и новата му възлюбена. „ Дали ще предлагам брак, дал и съм благоприятен, дали към този момент съм се оженил, това касае единствено мен и индивида до мен ", изясни Благой.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР