Благой Георгиев най-накрая потвърди, че ще сключи брак с настоящата

...
Благой Георгиев най-накрая потвърди, че ще сключи брак с настоящата
Коментари Харесай

Потвърдено: Благой вдига сватба и ще става татко за пети път

Благой Георгиев най-сетне удостовери, че ще подписа брак с актуалната си половинка Полина и ще става баща за пети път! Въпреки че се раздели публично със Златка Райкова едвам при започване на годината, той към този момент е благоприятен за по-младата си възлюбена, а тя се приготвя да го подари с следващия му правоприемник.

Бившият футболист показа няколко сторита, които удостоверяват всички клюки, които се носят през последните седмици. Поводът за купона, на който участва Джизъса бе рожден ден на негов непосредствен другар, а звездата на вечерта е била Бони, която в действителност бе индивидът, който разкри цялата истина към Благой. Разбира се, направи го по присъщия за нея остроумен метод и с ария.

 Благой Георгиев, Бони

"Ти младоженка няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете ", реди Бони пред камерата, която явно държи бъдещата майка. "Той Благой не поглежда непознато, пие единствено чай ", майтапи се още изпълнителката, която дори афишира, че няма за какво Полина да ревнува от нея. "Аз си падам по дами, не се интересувам от мъже ", иронизира сама себе си тя.

 Благой Георгиев, Бони

От сторитата се вижда още, че сега Благой е с пострадване в региона на веждите, само че какво се е случило и дали не е взел участие във физическа разпра, не е известно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР