Благой Георгиев има извънбрачна връзка! Все още жененият футболист мачка

...
Благой Георгиев има извънбрачна връзка! Все още жененият футболист мачка
Коментари Харесай

Джизъса заби сръбкиня

Благой Георгиев има извънбрачна връзка! Все още жененият футболист мачка младо гадже по нощните заведения из София. Отскоро футболистът се радва на ново завладяване. Девойката е неразделно до него. Засега Георгиев я пази в цялостна загадка. Оказва се, че чаровната брюнетка е сръбкиня.

Джизъса явно е тръгнал по стъпките на своя добър другар Валери Божинов, който също люби мома от западната ни съседка. Нещо повече. Лично Божинката е срещнал Благо и актуалната му държанка. Сръбкинята била от компанията на Валери.

Благо е пред бракоразвод със своята брачна половинка Есмер Омерова. Двамата са грубо скарани и от известно време не живеят дружно. Рускинята гледа сина им Елай в Москва, до момента в който Георгиев от началото на годината не стопира да обикаля фолкзаведенията в София.

За първи път Благо и новото му гадже бяха видяни в клуб " БИАД " преди дни. Модната икона пристигна пред заведението с лимузина. Той бе стилно облечен със синьо сако, бяла риза и черен панталон. Двамата с гаджето му в началото криеха по-интимните си връзки и пазеха някаква отдалеченост. С придвижване на нощта обаче задръжките паднаха и мускулестият футболист награби сръбкинята. Той постоянно я прегръщаше и целуваше на сепарето си.

Компания на Благо правеше и небезизвестният Дон Коци, който е негов съотборник във футболните конфликти на дребни малки врати. Джизъса не спря да дърпа пушек от обичаното си наргиле, към което се е пристрастил. Отделно за настроението му се погрижи и барабанист, който му свиреше на уше.



Още на идната нощ Джизъса още веднъж се появи с гаджето си, само че в друго чалга заведение, в Студентски град. Поздрави за него и за сръбската му компания заваляха даже от диджея.

Неотдавна Благо разгласи публично, че стопира с професионалния футбол. Той ще се занимава с бизнес. Плейбоят има ресторант в Русия, както и клиника за естетична хирургия.

" България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР