Благой Георгиев и Златка Райкова ще сключат брак във ВИП

...
Благой Георгиев и Златка Райкова ще сключат брак във ВИП
Коментари Харесай

Поредният евтин цирк: Шавливата Златка и Благо щели да се женят в Брадъра, сумата е умопомрачителна

Благой Георгиев и Златка Райкова ще сключат брак във " ВИП Брадър “. Това е част от сюжета на тазгодишното издание на риалитито, научи извънредно " България Днес " най-пазената загадка в шоуто. Джизъса се е съгласил на шокиращото встъпване в брак, откакто е получил умопомрачителен хонорар. Още през лятото изданието разкри за зверските пазарлъци сред футболиста и продуцентите на " ВИП брат ". Ходещата Библия е изискал половин милион лв., само че е получил контраоферта от 200 000 лева Двете страни са се срещнали някъде по средата.
Комплектът Благо и Златка сигурно е счупил досегашния връх за най-голям хонорар. Досегашното върхово достижение е на дует " Ритон " от 280 000 лева

За да си заслужат парите, Благо и Златка ще би трябвало да се оженят в шоуто. Един от основните чиновници от екипа на " ВИП Брадър “ е претрупан да търси халки за бракосъчетанието. Мисията е строго секретна, с цел да се резервира до дъно сюжетът на шоуто. По сходен метод през предходната година риалитито шокира всички фенове.

След скандална разлъка Дани Петканов и хубавицата Алекс Богданска бяха вкарани в къщата. Те небрежно се сдобриха и ненадейно подвигнаха женитба. Всички смятаха, че бракосъчетанието е парлама, само че в последна сметка светската двойка не се раздели и сега чака дете.

Манипулативната натура на Биг Брадър нажежи до алено връзките сред Благо Джизъса и Златка през последните седмици. Футболистът и плеймейтката са предизвикани по всевъзможен метод. Техните съквартиранти непрестанно ги одумват. Самият футболист първоначално защитаваше и утешаваше своята " маца ", само че напоследък стартира да й се нервира. Един от последните кавги беше обвързван с любовта към чашката на Русата Златка. Джъзъса разкритикува своето гадже за чаша вино с тежките думи по какъв начин след това щяла да мирише. Тя не остана длъжна и скочи на наргиле манията, с която е прочут Благо.

Биг Брадър се пробва да изстиска оптимален резултат от голямата сума, която е броил на Георгиев. Затова в къщата беше вкарано бившето гадже на Златка - Боби Ръгбиста. Здравенякът разкри една от тъмните секрети на плеймейтката. Той показа по какъв начин апетитната русокоска е кръшкала с него, до момента в който е разказвала наляво и надясно какъв брой е влюбена в формалното си гадже.

" Прави го това момче на вманиачен - описа Боби Ръгбиста. - И различен път е била доста влюбена. Както си го приказва това, напива се и прави каквото си желае. Има предпочитание да си почисти името, само че с мен няма да се получи. "

Поведението на Боби Ръгбиста вбеси Джизъса. Той стигна до нечувана експанзия, като изпотроши столове и мебели в къщата. Зрителите бяха шокирани от реакцията на кроткия другояче Благой. Той беше привикан от Биг Брадър и му беше подредено да се успокои. Големият въпрос измежду мненията на най-скандалната сцена от началото на риалитото беше за какво Благо и Златка не излязат. Отговорът е елементарен - в случай че го създадат, ще изгубят обезпечената сума пари по техните контракти.

Тепърва следва още по-голямото шоу, когато пристигна време за сватбата. Най-големите майтапчии предвиждат по какъв начин Биг Брадър ще избере за кумове Боби Ръгбиста и врагинята на Златка - Никита.

Благо се разведе по-рано през годината с съветската Анджелина Джоли - Есмер Омерова. Двамата имат наследник Илай. Джизъса е татко на още две хлапета от дългогодишното му гадже - гимнастичката Христина Витанова. Русата Златка се сгоди за ММА боеца Георги Валентинов в риалитито " Като две капки вода ". Няколко месеца по-късно двамата се разделиха.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР