Благой Георгиев и Златка Райкова – двойката, която с поведението

...
Благой Георгиев и Златка Райкова – двойката, която с поведението
Коментари Харесай

Поредният евтин цирк: Шавливата Златка и Благо щели да се женят в Брадъра

Благой Георгиев и Златка Райкова – двойката, която с държанието си в Биг Брадър стана за смях пред цяла България ще подвига женитба в Брадъра, дочу HotArena. Това гласят последните клюки, в случай че въобще може да им се има вяра.

Джизъса приел предлагането на продуцентите на шоуто  да изиска ръката на половинката си и то против умопомрачителен хонорар. Това също може да бъде положено на подозрение,  тъй като преди старта на предаването Благой, който е крепко закъсал за пари, се опитваше да си уреди пословичен хонорар, само че Брадъра е попарил мераците му и се е навил да прави сеир на феновете против алегорична сума.

Според „ България Днес “, един от чиновниците от екипа на Биг Брадър е претрупан с задачата да търси халки за бракосъчетанието. Мисията била строго секретна, с цел да се резервира до дъно сюжетът на шоуто. По сходен метод в предишното издание на предаването Дани Петканов и Алекс Богданска подвигнаха женитба, откакто бяха разграничени поради невярност от страна на хубавицата. Дали това ще се повтори и в този момент, остава да забележим.

В последните епизоди се вижда, че Джизъса се нервира много от държанието на шавливата Златка. Един от последните кавги бе обвързван с любовта на русокоската към чашката. Той я разкритикува, че след чаша вино ще мирише неприятно. Тя не остана длъжна и скочи на наргиле манията, с която е прочут Благо.

Друг скандал провокира Боби Ръгбиста , който бе вкаран в шоуто да разкрие една от най-тъмните страни на Златка, а точно, че е спал с нея до момента в който тя била сякаш влюбена в Багата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР