Благой Георгиев е склонен да даде точно 5 000 лева

...
Благой Георгиев е склонен да даде точно 5 000 лева
Коментари Харесай

Благо спестил 5 бона от връзката си със Златка

Благой Георгиев е податлив да даде тъкмо 5 000 лв. на някоя известна дама, стига да е съгласна за пред медиите да се показва като неговото гадже, написа ХотАрена.

До този способ Джизъса е прибягвал в моменти, в които персоната му залязва отдолу под светските прожектори. Целта му била напълно съответна и ясна - да не стопира да се приказва за него в медийното пространство. Да бъде прочут и позициите му да не се губят е нещо като негова фикс концепция, за осъществаването на която отпускал великодушни средства.

И ето каква скица ползвал: уговаря се с ВИП личност от женски пол да й даде 5 хилядарки, а в подмяна желал да получи единодушието й ПР-ът му да пуска клюки, че екс футболистът и тя имат връзка. Доказано работещ способ, с цел да бъдеш непрестанно в устите на хората и това да ти носи популярност и дивиденти.

В сходен рекламен ход Благо вложил кинти и при „ връзките “ си с Гери-Никол преди да се залюби със Златка. Само че там доста бързо се разбра, че връзка няма, макар че двамата не потвърдиха, само че не и отхвърлиха, че са имали взимане – предоставяне. Но по този начин и никой не ги засече в обстановка, в която двамата са интимни, или въобще да са дружно.

Джизъса работил по метода си освен в този момент, а от години. Затова мнозина се усъмниха при започване на връзката му със Златка, че двамата са се събрали по взаимна полза и с цел да подвигат звук към себе посредством мнима връзка.

Там пламна обич. За в този момент. И Благо спести едни 5 бона, защото се хвана за една от най-скандалните ни известни дами, която му обезпечи трайното място в медиите. Съвсем гратис. А и общата им дивотия в Биг Брадър също ги направи много настоящи.

Стана ясно, че двамцата не са сами на отмора в Дубай. Към компанията им се причислиха продуцентът на ВИП и Биг Брадър Радо Тушев и Азис, за които се допуска, че имат интимна връзка. Преди години Райкова и Краля на поп фолка имаха сдърпване в дискотека, при което той я назова „ селянка “, а тя му раздаде тупаници. Очевидно пререканията и омразата сред тях са останали в предишното.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР