Благой Георгиев е победителят в седмия сезон на Сървайвър“. Това

...
Благой Георгиев е победителят в седмия сезон на Сървайвър“. Това
Коментари Харесай

Благой Георгиев   е големият победител в Сървайвър! 



Благой Георгиев е спечелилият в седмия сезон на „ Сървайвър “. Това стана откакто изрично обра вота на журито, формирано от изгонени участници. Много от тях бяха отстранени в борби персонално от футболиста, само че все пак с наслада дадоха гласа си за него. От 13 оценители, 8 го показаха за №1. Повечето бяха впечатлени от мощната воля на Благо, който устоя седмици наред на самотния Остров на отшелника и означи осем победи в дуели за оцеляване.

„ През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда образец за тях “, разчувствуван изясни той. Освен купата „ Последният оживял “, той отнесе и чек за 150 000 лв..

Пръв за Благо гласоподава ММА боецът Георги. „ Той е най-достойният, не съобщи никого “, съобщи спортистът, който преди предаването беше скаран с Джизъса, само че в Доминикана двамата още веднъж се сдушиха. С сходни причини зад Благо застанаха и членовете на някогашната му коалиция - спортистът Иван, фолкпевицата Татяна и гемологът Светльо.

Към вота им се причислиха инфлуенсърката Мария и дизайнерът Едис, плюс двама от най-големите съперници на футболиста в „ Сървайвър “ - влогърът Чефо и актрисата Снежана. „ Благой, ти несъмнено притежаваш всички качества на победител и изрично ги сподели на Острова на отшелника “, изясни възпитаничката на НАТФИЗ, която при започване на играта назова приятелския кръг към Джизъса „ чалга коалиция “.

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети - финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и демонстрираха изключителни физически качества, те не съумяха да провокират задоволително благосклонности в журито.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР